Αρχική Παιδικό Δίκαιη μοιρασιά για Ορφέα και Αστέρα

Δίκαιη μοιρασιά για Ορφέα και Αστέρα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, Ορφέας και Αστέρας Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρχικά καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7′, ο Διακογιάννης Π. άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 39′ να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Κιουζελέρ (1-1).

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να πάρουν κάτι καλύτερο. Ωστόσο, καμία από τις δυο ομάδες δεν έφτασε σε δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα να μοιραστούν, δίκαια, τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΡΦΕΑΣ: Διακογιάννης Π., Μορφωπός Π., Σπυρίδης Π.Ν., Διακογιάννης Α.Ι., Σπυρίδης Π., Κου-σούκος Α.Π., Μορφωπός Γ., Κουτσούκος Γ., Λύτος, Διακογιάννης Π., Ροδίτης. Έπαιξαν και οι Ζαγοριανός, Σοφιανόπουλος και Cala.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Χρυσός, Γερασιμίδης, Ζώης, Καταβενός, Κέσογλου, Χατζη-κωνσταντίνου, Κιουζελέρ, Καρανικόλας, Κορκίδας, Ζουραράκης. Έπαιξαν και οι Νικολαΐδης, Καραβόλιας, Ζαγκανίκας, Κόκκοτας και Αυγενικός.

Στη φωτογραφία η ομάδα του Ορφέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments