Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δίκαιο “τρίποντο” του Ευαγόρα

Δίκαιο “τρίποντο” του Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, ο Ευαγόρας επικράτησε με 3 – 1 των Πανθήρων. Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι και οι δυο ομάδες έβαλαν τη μπάλα κάτω και προσπάθησαν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να γίνει ένας αγώνας διαφήμιση για τη Γ’ Κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πάνθηρες στάθηκαν πολύ καλά έχοντας τις δικές τους πολύ καλές στιγμές για να προηγηθούν. Στην επανάληψη όμως ο Ευαγόρας πήρε τα ηνία του αγώνα και έπαιξε συνολικά καλύτερα φθάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 46′ ο Σπάτα (1 – 0) αλλά στο 55′ ο Αγγελάκης με μια ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 55′ όμως ο Σαρικάς έκανε το 2 – 1 και στο 64′ ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Χατζηαλεξίου, Τσουρούτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καμαριώτης, Σπάτα, Κασιώτης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Xeka (29′ Κοντός), Σαρικάς (87′ Ζωγραφάκης), Πανηγύρις, Μανιάς, Βαρδόπουλος, Παπαντωνίου (89′ Μπάρος)
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακογιάννης, Αγγελάκης, Ισκάς (80′ Κεφάλας), Καρπαθάκης, Τιτάης, Μουχαμεντάνι, Caushaj (69′ Καρασάββας), Γαϊτάνος, Παπανικολάου (66′ Καλατζάκης), Hash, Διονυσόπουλος (72′ Donchev)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments