Ρόδος: "Κάθε χρόνο, μια κατηγορία!"

0

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Για μια ακόμα φορά κάνει λόγο για το μεγάλο της όραμα που είναι “κάθε χρόνο και μια κατηγορία” ενώ πλέκει και το εγκώμιο των φιλάθλων της. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η ομάδα μας για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, κατάφερε να διατηρηθεί από την αρχή στην πρώτη θέση και να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.
Με όλες τις αντιξοότητες ενός σκληρού και δύσκολου πρωταθλήματος, με διώκτη έναν που φτάνει στα όρια της …ψυχασθένειας για να καταφέρει να φανεί χρήσιμος στο αφεντικό του, εμείς παραμένουμε πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια: Φέτος το πρώτο βήμα και κάθε χρόνο μια κατηγορία!
Όλα θα γίνουν με την θέληση και την διάθεση που χαρακτηρίζουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπαντός τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας μας που στέκουν χρόνια στις επάλξεις, με τις αντιξοότητες και τις πίκρες. Η Ρόδος είναι μεγάλη, μεγάλη θα μείνει, μεγαλύτερη θα γίνει. Τη νέα πορεία της ομάδας μας την χρωστάμε στους φιλάθλους μας και στα νέα παιδιά που έρχονται κοντά, στηρίζοντας τη Ρόδο μας…
Ήδη για την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η Τεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει για να προχωρήσει στη μελέτη της εισήγησης που ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος έχει ετοιμάσει, σχετικά με την μεταγραφική περίοδο. Ο εντοπισμός αυτών των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την ομάδα πανίσχυρη έχει γίνει. Αυτοί που θα έρθουν, θα είναι για μια διετία, για ανώτερες κατηγορίες, για τώρα αλλά και για τη Ρόδο στην FootballLeague.
Καλούμε τους φίλους μας να είναι κοντά στην ομάδα. Τα ρετάλια θα χτυπούν αλύπητα, εμείς ψηλά το «ελάφι», ψηλά τη σημαία μας.Η Ρόδος είναι μία και της αξίζουν τα καλύτερα…”.