Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δίκαια στην κορυφή ο ΑΟ Πυλίου, αδικείται η Δόξα Καρδάμαινας”

“Δίκαια στην κορυφή ο ΑΟ Πυλίου, αδικείται η Δόξα Καρδάμαινας”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι θα είναι δύσκολο να συνεχιστούν φέτος τα πρωταθλήματα λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μανώλης Νασόπουλος. Ο παίκτης της ΑΕ Κατταβιάς επεσήμανε πως κατά την άποψη του η ομάδα του έχει κατά 90% σωθεί ενώ τόνισε πως δίκαια ο ΑΟ Πυλίου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά, είπε:

“Είναι ακατόρθωτο να γυρίσουμε τώρα. Χρειαζόμαστε μια μίνι προετοιμασία πρώτα. Δεν μπορείς από το …μηδέν να μπεις σε αγώνες πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε μια περίοδος δυο εβδομάδων προετοιμασίας. Αν μας δοθεί θα είναι εφικτό να επιστρέψουμε στις αρχές του Ιούνη αλλά επειδή οι ερασιτέχνες παίκτες έχουν και τις δουλειές τους δεν ξέρω κατά πόσο είναι ρεαλιστικά εφικτό κάτι τέτοιο. Η επιθυμία η δική μου είναι να παίξουμε και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα. Θα είναι άδικο για κάποιες ομάδες που έχουν στόχους. Είναι κρίμα για έξι παιχνίδια να χάσουν τη σεζόν. Και νομίζω ότι και οι περισσότεροι θέλουν τα πάντα να κριθούν εντός αγωνιστικών χώρων”.

Σε ερώτηση για το αν η ιστορία με τον κορωνοϊό θα επηρεάσει και τη νέα χρονιά, απάντησε ως εξής:
“Σίγουρα θα επηρεάσει. Χρειάζεται όμως και από τις δυο πλευρές υποχωρήσεις. Και από την πλευρά των παικτών και από τις ομάδες σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Νομίζω ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Δεν γίνεται να μην παίρνουν κάτι οι παίκτες και από την άλλη δεν μπορούν να παίρνουν σίγουρα και πάρα πολλά. Το λέω πολλά χρόνια τώρα ότι κάπου η κατάσταση έχει ξεφύγει στο τοπικό. Πρέπει να στηρίξουμε τα πιο μικρά παιδιά και με ένα πιο μικρό μπάτζετ να συνεχίζουν οι ομάδες. Κάπως πιο ερασιτεχνικά”.

Αναφερόμενος στην Α’ Κατηγορία και το πρωτάθλημα έως τώρα είπε:
“Ήταν πολύ καλό με πολλές εναλλαγές στα συναισθήματα. Είχαμε και εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάναμε έναν καλό δεύτερο γύρο. Νομίζω ότι κατά 90% έχουμε σωθεί. Σχετικά με τον ΑΟ Πυλίου που είναι στην 1η θέση πιστεύω ότι δίκαια βρίσκεται εκεί. Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα παιδιά είναι πολύ σοβαρά και μπορώ να πω ότι είναι σχεδόν επαγγελματίες. Είναι για παραπάνω από το τοπικό. Από εκεί και πέρα, η ομάδα που αδικείται είναι η Δόξα Καρδάμαινας. Για εμένα θα έπρεπε να είναι λίγο πιο πάνω από την ΑΕ Κω. Αυτό θα ήταν το μόνο που θα άλλαζα αν θα μπορούσα να κάνω παρέμβαση στη βαθμολογία”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments