Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δίκαια είμαστε στην κορυφή!»

«Δίκαια είμαστε στην κορυφή!»

2
13
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του ΑΣ Ρόδος Δημήτρης Σκούνας. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Δίκαια είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας και δίκαια πιστεύω κερδίσαμε το ντέρμπι με τον Ιάλυσο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα είναι σημαντικό κατά την άποψη μου να έχουμε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο πάθος που είχαμε έως τώρα».
Στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο, έγινε κάτι το οποίο δεν μας συνηθίζει ο τεχνικός της Ρόδου. Αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Διαβάστε πως το σχολιάζει ο ίδιος…
«Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο διαιτητής με απόβαλλε. Το μόνο που είπα ήταν ότι δεν υπήρχε οφσαϊντ. Δεν συνηθίζω να μιλάω άσχημα και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πω ότι έχω πάνω από δέκα χρόνια να αποβληθώ από τον αγωνιστικό χώρο».
Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι είναι φαβορί για να μπουν στα play off του πρωταθλήματος τόνισε:
«Στον δικό μας όμιλο, θεωρώ ότι η Ρόδος και ο Ιάλυσος είμαστε τα μεγάλα φαβορί για τις πρώτες δυο θέσεις. Από τον άλλον όμιλο τον οποίο επίσης παρακολουθώ όσο μπορώ, νομίζω ότι ο Διαγόρας, ο Φοίβος και ο Άρης Αρχαγγέλου είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τα πρώτη δυάδα».
Στην Κάρπαθο με δυο απουσίες
Χωρίς τον Παυλίδη και τον Τρίγκα θα παραταχθεί ο ΑΣ Ρόδος στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος (είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο). Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, θα γίνει αύριο το πρωί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialysos
ialysos
9 years ago

gia poso vre kamenoi?

30
30
9 years ago

sta 30 tha gonatisete