Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διγενής: Πέρασε και από τις Φάνες

Διγενής: Πέρασε και από τις Φάνες

0
5
Dodekanisos

Ένα γκολ που σημείωσε ο Μπανγκουράς στο 26’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Διγενή Κοσκινού μέσα στις Φάνες με 1 – 0 επί του Ακουσιλάου. Ο «χρυσός» σκόρερ των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε στο 26’ κατά τον καλύτερο τρόπο μια προωθημένη μπαλιά και με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κολίλα. Η ομάδα των Φανών ήταν για μια ακόμα φορά πολύ επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες και τα αγωνιστικά της προβλήματα και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτό. Ο Διγενής ήταν καλοστημένος στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο» μέσα σε μια υπολογίσιμη έδρα. Οι παίκτες του Σταμάτη Μοσκιού είχαν την υπεροχή στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους και προσπάθησαν να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Μωραίτης (35’ Κώστας), Τσίρκος. Αρνίταλης, Κοκκάρης. Παπαθεοδώρου, Κάβουρας (46’ Γκλάβας), Λαμπριανός, Μπαλλής (60’ Καραμούτας), Λαππάκης, Ζώτα
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κυπριώτης, Κώτης, Ζαχαριάς, Πατρός, Κυριαζής, Παγκράτης, Μάνο (88’ Μαρκάκης), Μπανγκουράς (70’ Καρελλάς), Παπασταμάτης, Στεφάνου (85’ Παπαθανασίου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments