Διασημότητες στο …σκοτεινό βασίλειο του Επστάϊν

0
Dodekanisos

Τα ονόματα περισσότερων από 170 ατόμων που ήταν συνεργάτες, φίλοι ή θύματα του Έπσταϊν θα δημοσιοποιηθούν με εντολή αμερικανού δικαστή. Η πρώτη δόση των εγγράφων κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει μια σειρά από διασημότητες όπως ο Δούκας της Υόρκης και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Epstein σε μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως η Madame Ghislae Maxwell αποκάλυψε επίσης την παρουσία του επιστήμονα Stephen Hawking στο σκοτεινό βασίλειο του Epstein. Ο πρίγκιπας Άντριου, ο δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον, ο αείμνηστος μουσικός Μάικλ Τζάκσον και ο Αμερικανός μάγος και ψευδαισθηματιστής Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι μερικά μόνο από τα άτομα που αναφέρονται στα έγγραφα που κυκλοφόρησαν με εντολή της ομοσπονδιακής δικαστή Λορέτα Πρέσκα. .

Πολλά από τα εξέχοντα πρόσωπα σε αυτά τα έγγραφα έχουν ήδη αναγνωριστεί από τα μέσα ενημέρωσης και ορισμένα ονόματα εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της συντρόφου του Epstein, Ghislaine Maxwell, η οποία καταδικάστηκε για εμπορία ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς και εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών. Τα ονόματα μερικών από τα άτομα που αναφέρονται στον φάκελο έχουν ήδη δημοσιευθεί επειδή θα μπορούσαν να συνδεθούν με συνεντεύξεις που έδωσαν αυτά τα άτομα στα μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσά τους είναι τα ονόματα των υπηρετριών που καθάρισαν τις περιουσίες του Επστάιν στο ιδιωτικό του νησί.

Θυμίζουμε ότι ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019 εν αναμονή της έναρξης της δεύτερης δίκης για κακοποίηση ανηλίκων. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments