Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διαψεύδει ο ΑΟ Δικαίου αλλά…

Διαψεύδει ο ΑΟ Δικαίου αλλά…

1
aod_endekada
Dodekanisos
Διαψεύδει ο Αθλητικός Όμιλος Δικαίου τα περί ενδιαφέροντος για τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού Στέλιου Θέμελη όπως έγραφε το news12.gr. Ιδού και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση:
«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που μιλούν για ενδιαφέρον του Α.Ο Δικαίου για τον Αστέριο Θέμελη, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ομάδα ουδέποτε έκανε πρόταση στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική του αξία, ωστόσο δεν βρίσκεται στην λίστα των μεταγραφών του Α.Ο Δικαίου, όπως γράφτηκε. Προτεραιότητα μας είναι να ανανεώσουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα με βάση την λίστα που μας παρέδωσε ο Γιάννης Μανούσογλου και στην συνέχεια θα προχωρήσουν οι μεταγραφές».
Απάντηση
news12
Επειδή η διοίκηση του ΑΟ Δικαίου αναφέρεται στο news12, άσχετα αν για τους δικούς της λόγους δεν το κατονομάζει, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:
«Αυτό που γράψαμε εμείς ήταν ότι ο Στέλιος Θέμελης είναι στην σχετική λίστα του προπονητή Γιάννη Μανούσογλου και όχι ότι του έγινε πρόταση. Μπορεί να μας πουν οι άνθρωποι του ΑΟ Δικαίου που και πότε αναφέραμε εμείς ότι έγινε πρόταση; Επίσης στο δημοσίευμα μας αναφέραμε ότι έχουν προτεραιότητα οι ανανεώσεις και μετά θα γίνουν οι μεταγραφές. Αυτό που λένε δηλαδή και οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους. Προσθέτουμε δε και το ότι είναι της πάσης γνωστό, πως πριν από λίγο καιρό έγινε επαφή με τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα και αυτό προκύπτει και από τα λεγόμενα του ίδιου του Γιάννη Μανούσογλου προς εμάς. Εμείς δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα κανενός σωματείου και απλά κάνουμε ρεπορτάζ. Από εκεί και πέρα οποιοσδήποτε μπορεί να διαψεύσει οτιδήποτε. Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Αυτά και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis
Giannis
11 years ago

MA8ETE PRWTA PWS TON LENE KAI META BGALTE ANAKOINWSH