Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διακόσμηση: Σαλόνι

Διακόσμηση: Σαλόνι

0
Dodekanisos

Το σαλόνι αποτελεί ίσως και το πιο πολυσύχναστο σημείο του σπιτιού. Αφιερώνουμε χρόνο σε αυτό το χώρο μόνοι μας για χαλαρώσουμε ή για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας.

Όπως και να έχει είναι ένας χώρος που περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας και σίγουρα η εμφάνιση του παίζει ρόλο στην διάθεση μας.
Είναι σημαντικό η διακόσμηση που θα επιλέξουμε να ταιριάζειμε το στυλ μας αλλά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Είναι εύκολο να βρεθούν πολλά διακοσμητικά αντικείμενα για το σαλόνια https://epiplagand.gr/salonia/ μας που θα αναδείξουν χωρίς κόπο το χώρο. Φυσικά, η επιλογή γίνεται κυρίως σύμφωνα με το πνεύμα που του έχουμε δώσει, αλλά και σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα γούστα μας καθώς και τα έπιπλα ή τους γωνιακούς καναπέδες https://epiplagand.gr/goniakoi-kanapedes/που βρίσκονται στο χώρο του σαλονιού.

Ακόμη και απλή, η διακόσμηση φέρνει μια ουσιαστική προσωπική πινελιά στο σαλόνι ή στα υπνοδωμάτια. Με λίγη φαντασία και έξυπνες ιδέες, η διακόσμηση είναι εφικτή σε όλους τους προϋπολογισμούς.
Ένα μοντέρνο ή βιντάζ διακοσμητικό αντικείμενο ή μια διακόσμηση τοίχου που προσεγγίζει το θέμα του δωματίου βοηθά στην εμφάνιση του επιθυμητού στυλ.

Ακολουθούν μερικά απαραίτητα είδη που πρέπει να υιοθετήσετε και θα έχετε για πολύ καιρό χωρίς να σας απογοητεύσουν!

Κρεμαστοί καθρέφτες:

Οι διακοσμητικοί καθρέφτες δημιουργούν μια όμορφη εικόνα όταν είναι τοποθετημένοι στον τοίχο όλοι μαζί με πληθώρα επιλογών στο σχήμα που θα τους τοποθετήσετε.
Αντιπροσωπεύουν πολλά διαφορετικά στυλ και διακοσμούν τον τοίχο του σαλονιού, φέρνοντας χαρά και πρωτοτυπία στο δωμάτιο χάρη στα ποικίλα σχέδια τους.

Χαλιά:

Τα χαλιά με γεωμετρικά σχήματα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, τα μοτίβα δίνουν μια μοναδική εμφάνιση στο χώρο. Αυτή είναι η μεγάλη τάση φέτος, μπορείτε να τη  βρείτε σε αγγεία και άλλα αντικείμενα. Είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια έκπληξη.
Ωστόσο για ένα πιο μίνιμαλ στυλ μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμα χαλιά ή με πιο διακριτικά σχέδια.
Δίνοντας έτσι μια πιο χαλαρή νότα στον χώρο.

Βάζα:

Τα μεγάλα μεγαλοπρεπή βάζα θα στολίσουν το σαλόνι σας φέρνοντας τη διακοσμητική πινελιά που έλειπε.
Είναι τέλεια όταν τοποθετούνται μπροστά στο τζάκι σας, σε μια γωνία του δωματίου ή στο τέλος του καναπέ. Προσθέτοντας λουλούδια δίνετε στον χώρο σας ζωντάνια και χρώμα.

Φυτά εσωτερικού χώρου:

Τα φυτά εσωτερικού χώρου προσφέρουν συντροφιά και ζωντάνια στο σαλόνι σας.
Ιδανικά για τους κάτοικους της πόλης δημιουργούν την αίσθηση της εξοχής,  προσφέροντας μια μικρή πράσινη νότα που ζωντανεύει  την διακόσμησή σας.
Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε γλάστρες της επιλογής σας δίνοντας έτσι στο σαλόνι σας ακόμα μια πινελιά του στυλ σας.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments