Αρχική Υγεία - Διατροφή - Άσκηση & Ευεξία Πως βοηθούν τα stress test και τα τεστ κοπώσεως;

Πως βοηθούν τα stress test και τα τεστ κοπώσεως;

0
Dodekanisos

Τα συστήματα υπολογιστών και το λογισμικό ενδέχεται να απαιτούν περιστασιακό stress test. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί επίσης να χρειαστεί περιστασιακά τεστ άγχους. Ακόμη και ο χρηματοοικονομικός τομέας έχει τη δική του μορφή προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων.
Ανεξάρτητα από το αντικείμενο της προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων, το σκεπτικό του τεστ παραμένει το ίδιο. Βοηθά τον ελεγκτή να ελέγξει το θέμα του τεστ για σταθερότητα και ευεξία. Παραδόξως, η ιδέα πίσω από το ίδιο το τεστ είναι παρόμοια επίσης. Το σύστημα/ασθενής/οικονομικό μοντέλο «επιταχύνεται» ή βελτιώνεται με κάποιο τρόπο και στη συνέχεια ελέγχεται για ελαττώματα. Η διαφορά έγκειται στα ίδια τα υποκείμενα της δοκιμής.

Δοκιμές βασισμένες σε υπολογιστή

Όταν κάποιος στον κλάδο της πληροφορικής μιλά για μια δοκιμή, συζητά την ανάγκη να δοκιμάσει ένα κομμάτι λογισμικού ή ένα κομμάτι υλικού (συνήθως την κεντρική μονάδα επεξεργασίας ή την CPU). Εάν δοκιμάζουν ένα κομμάτι λογισμικού, οι προγραμματιστές αναζητούν να δουν ακριβώς πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει το πρόγραμμα προτού αρχίσει να χάνει δεδομένα και να υποβαθμίζεται σε σημείο που θα ήταν εντελώς αναποτελεσματικό. Σε περίπτωση δοκιμής ακραίων καταστάσεων σε μια CPU, ο προγραμματιστής ψάχνει για κάτι άλλο εντελώς. Όταν οι προγραμματιστές επιταχύνουν ή επιβραδύνουν την CPU, είτε προσπαθούν αντίστοιχα να ενισχύσουν την επεξεργαστική ισχύ είτε να εξοικονομήσουν ενέργεια για να άρουν την ανάγκη για περισσότερη ψύξη. Μπορεί επίσης να μειώσουην ή να ανεβάσουν την τάση που πηγαίνει στην CPU για να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Στρες στο ανθρώπινο σώμα

Όταν μιλάμε για στρες στο ανθρώπινο σώμα, υπάρχουν μερικοί τύποι που μπορεί να ακούσετε να αναφέρονται συχνά. Το πιο συνηθισμένο είναι το τέστ κοπώσεως και με τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιση της επιστήμης υπάρχει ένα νέο , εξελιγμένο είδος εξέτασης, το stressecho.Πρόκριται μια μια ασφαλή εξέταση που δίνει ακριβή αποτελέσματα για την καρδιακή λειτουργεία, άμεσα και αποτελεσματικά. Πραγματοποιείτε με δουβοταμίνη, δηλαδη με Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφική Μελέτη ή με εργομετρικό ποδήλατο.  Αυτή η εξέταση χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της καρδιάς για ανισορροπίες στην εισερχόμενη ροή αίματος. Κυρίως επικεντρωμένη γύρω από την αριστερή κοιλία της καρδιάς, αυτή η εξέταση μπορεί να δείξει όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει η καρδιά και μπορεί να απαιτηθεί περαιτέρω εξέταση.

Stress Testing Η Αγορά

Όταν οι εταιρείες συνήθιζαν να κάνουν μια οικονομική πρόβλεψη, βασίζονταν συχνά στις καλύτερες εκτιμήσεις τους. Τώρα πολλές εταιρείες θα κάνουν ένα stress test που θα τους ενημερώσει για το πώς μπορεί να αντέξει μια συγκεκριμένη αγορά ή χρηματοπιστωτικό μέσο κατά τη διάρκεια ενός χρηματοοικονομικού κραχ. Μερικές από τις ερωτήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν θα ήταν τι θα γινόταν αν η αγορά καταρρεύσει κατά περισσότερο από ένα ορισμένο ποσοστό φέτος ή τι θα συμβεί εάν πολλά από τα μέσα σε ένα δεδομένο χαρτοφυλάκιο τυχαίνει να λύσουν το συμβόλαιό τους σε ένα συγκεκριμένο έτος; Μια ανάλυση όπως αυτή μπορεί να βοηθήσει αυτές τις εταιρείες να λάβουν μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το εάν διαθέτουν ή όχι αρκετό κεφάλαιο για να καλύψουν σε περίπτωση πιθανής ζημίας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη εξετάσεων άγχους διαθέσιμα. Το μυστικό για να βρείτε το σωστό είναι να γνωρίζετε ποιο είναι το εξεταζόμενο θέμα σας καθώς και τι είδους αποτέλεσμα είναι αυτό που αναζητάτε.

Άρθρο από Πού και Πώς διενεργείται η εξέταση Στρες Έκο — stressecho.gr

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments