Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διακοφώτης: Είμαστε δίπλα στον κ. Γραμμένο

Διακοφώτης: Είμαστε δίπλα στον κ. Γραμμένο

0
Dodekanisos

Την άποψη πως σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ομοσπανδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένο μετά το χθεσινό συμβάν, με την απειλητική επιστολή που του εστάλη στα γραφεία της ομοσπανδίας (μέσα περιείχε και μια σφαίρα) εξέφρασε με δηλώσεις στην εκπομπή του Ηλία Λοΐζου στο Notos News ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο πρόεδρος της ένωσης μεταξύ άλλων είπε πως θα σταλέι στον κ. Γραμμένο τις επόμενες ώρες μια επιστολή υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της ομοσπονδίας όσον αφορά αυτό το γεγονός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Καταρχήν αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη δεν είναι φίλαθλοι για μένα και από την άλλη πιστεύω πως αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες από την νέα διοίκηση της ομοσπονδίας. Θεωρώ πως όσοι θέλουν να λέγονται φίλαθλοι βλέπουν ξεκάθαρα πως το ποδόσφαιρό μας έχει αλλάξει, βελτιώνεται, υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη Superleague. Σίγουρα γίνονται λάθη διαιτητικά αλλά αυτό θα συμβαίνει πάντοτε και παντού».

Για το αν έχει συνομιλήσει μετά το συμβάν με τον κ. Γραμμένο ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ πρόσθεσε:

«Επειδή ήταν ήδη πολύ φορτισμένος δεν θέλαμε οι σύμβουλοι να τον ενοχλήσουμε περισσότερο. Του στείλαμε κάποια μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης ενώ σε λίγες ώρες θα του σταλεί και μια επιστολή που θα την υπογράφουμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας όσον αφορά αυτό το γεγονός. Το θέμα δεν είναι τι νιώθει ο ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή αλλά το τι νιώθει η οικογένειά του. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι διαφορετικό να απειλείς με κάποιο μήνυμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και πολύ πιο σοβαρό να μπαίνουν ανάμεσα και μέλη της οικογένειας, ξεπερνάει κάθε όριο αυτό. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος ξέρει και έχει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει. Από τη στιγμή που είμαστε όλοι ερασιτέχνες παράγοντες και όχι επαγγελματίες δεν νομίζω ότι αξίζει για οποιοδήποτε πράγμα να απειλούνται οι οικογένειές μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments