Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Διαγόρας: Με αντίπαλο από τον 5ο, τον 7ο ή τον 8ο όμιλο

Διαγόρας: Με αντίπαλο από τον 5ο, τον 7ο ή τον 8ο όμιλο

0
Dodekanisos

Μια ομάδα από τον 5ο, τον 7ο ή τον 8ο όμιλο θα είναι σίγουρα η αντίπαλη του Διαγόρα στα παιχνίδια μπαράζ που θα γίνουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα παιχνίδια θα είναι «διπλά» και η νικήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την επόμενη κατηγορία. Δηλαδή ο Διαγόρας με όποιον και αν παίξει, θα δώσει ένα παιχνίδι στη Ρόδο και ένα εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους άλλους ομίλους, μόνο ο Αιολικός στον 7ο όμιλο έχει κλειδώσει την 2η θέση δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Στον 5ο όμιλο τα πράγματα είναι ρευστά καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε καν ο πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή προηγείται η Ιεράπετρα με 44 βαθμούς και ακολουθούν ο Ιωνικός και ο Εθνικός με 41 αλλά και η Επισκοπή με 49 (ο Γιούχτας είναι πιο πίσω με 36 αλλά έχει ελάχιστες ελπίδες). Και στον 8ο όμιλο τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα καθώς στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Ασπρόπυργος που έχει 60 βαθμούς και ακολουθεί η Καλαμάτα με 59.
Ο Διαγόρας στρέφει λοιπόν την προσοχή του στα παιχνίδια μπαράζ και περιμένει με αγωνία να ξεκαθαρίσει η εικόνα και στους άλλους ομίλους προκειμένου να μπορέσει να «ακτινογραφήσει» όλους τους πιθανούς αντιπάλους του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments