Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας: «Κακώς αναβλήθηκε το παιχνίδι»!

Διαγόρας: «Κακώς αναβλήθηκε το παιχνίδι»!

0
GS Diagoras Rhodes Logo
Dodekanisos

Ενοχλημένοι από το γεγονός ότι δεν έγινε το παιχνίδι στον Αρχάγγελο είναι στην ομάδα του Διαγόρα! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι ο αγώνας έπρεπε να γίνει κανονικά καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν ήταν σε τόσο χάλια κατάσταση και θα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ήταν μάλιστα κάτι που ζήτησαν και από τον διαιτητή Μανώλη Παπαγιαννίδη ο οποίος όμως έκανε λόγο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Στον «γηραιό» πάντως δεν ενστερνίζονται την άποψη αυτή και θεωρούν ότι ο τελικός την περασμένη Τετάρτη στο «Οικονομίδειο» έγινε κάτω από χειρότερες συνθήκες όπως και πολλά άλλα παιχνίδια των τοπικών μας πρωταθλημάτων.
Ανακοίνωση του Διαγόρα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα, αναφέρονται τα ακόλουθα:
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας απορεί με την απόφαση του διαιτητή κ. Μανόλη Παπαγιαννίδη, να μην διεξάγει το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άρη στον Αρχάγγελο, σήμερα (Κυριακή 12-03-2017), για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.
Το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου, την περασμένη Τετάρτη στο «Οικονομίδειο» γήπεδο Ιαλυσού, έγινε σε ένα πολύ χειρότερο γήπεδο και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η «ακαταλληλότητα» του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Αρχαγγέλου και η «επικινδυνότητα» για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, κρίνονται έως και αστείες δικαιολογίες, αλλά και αφορμή για προβληματισμό.
Η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, επιβαρύνει κι άλλο το πρόγραμμα του Διαγόρα, που σύντομα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments