Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας – Ιππότες (video)

Διαγόρας – Ιππότες (video)

4
diagoras ippotes
Dodekanisos

Δείτε από το news12 tv μερικά στιγμιότυπα από το σημερινό πρώτο φιλικό παιχνίδι του Διαγόρα με τους Ιππότες στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Το τελικό 6 – 0 δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, ωστόσο το σκορ σαφώς περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα οι προπονητές των ομάδων. Τόσο ο Πέτρος Ρουτζιέρης του Διαγόρα, όσο και ο Γιάννης Λορέντζος των Ιπποτών, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

 

{youtube}0YUc3gUwsNE{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MINA
MINA
10 years ago

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΙΑΓΟΡΙΤΟΠΟΥΛΑ ΕΠΙΦΑΝΗ,ΚΕΝΕΝΟΥΝΗ, ΜΑΡΙΕΤΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

Ssd
Ssd
10 years ago

Η διοίκηση ασχολείται μια Χαρα, αλλα πρέπει να υπάρξει και λίγο διάθεση απο την πλευρά των ίδιων των παικτών φίλε μου. Οσο για τον Επιφανη ίσως πρέπει πρώτα να μάθεις τι ακριβώς έχει συμβεί και μετα αν κρίνεις αν ειναι διοικητικό το πρόβλημα.
Φιλικά τα γράφω δεν ειναι επιθετικό το ύφος που τα λέω.

MINA
MINA
10 years ago

ΑΓΑΠΗΤΕ Ssd ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

soccer
soccer
10 years ago

Πραγματικα δεν εχετε ιδεα….Ειπε κανεις οτι εχει προβλημα ο Διαγορας με τα παιδια;
Δηλωνουν οτι δεν μπορουν να ερχονται προπονησεις λογω δουλειας.Αρα δεν κανουν.
Δηλ. τι θα επρεπε να κανει ο Διαγορας σε μια τετοια περιπτωση;Να τους στελνει ταχυδρομικα την προπονηση σπιτι τους; Καραγεωργιου φανταρος και παρολο που προσπαθουν να τον φερουν ροδο δεν γινετε λεει αλλα συνεχιζουν την προσπαθεια.Επιφανης εληξε το θεμα σημερα εκανε και προπονηση το παιδι.