Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Συνάντηση με τον Υψηλάντη

Ρόδος: Συνάντηση με τον Υψηλάντη

1
ipsilantis vasilis
Dodekanisos

Τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Ρόδου. Οι «πράσινοι» συζήτησαν μαζί του για θέματα που είχαν να κάνουν με τον σύλλογο και τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Στα πλαίσια του στόχου του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ , να αποτελέσει ξανά Κοινωνικο-Αθλητικο κομμάτι της Δωδ/σου , πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ με τον Βουλευτή Δωδ/σου κ.Βασίλειο Υψηλάντη , στο πολιτικό του Γραφείο , όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που απασχολούν την στέγαση των ακαδημιών της ομάδας μας καθώς και η προσπάθεια της ομάδας μας να συνεισφέρει και αυτή , όσο της επιτρέπουν οι δυνατότητες της , στην κοινωνική και οικονομική ανακούφιση των συμπολιτών μας. Με ιδιαίτερη χαρά, τέλος, σας ανακοινώνουμε πως ο κ.Βουλευτής ενεγράφη μέλος του Α.Σ.Ρόδος»
-Ο Α.Σ. Ρόδος θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας μας, Γιάννη Διακονικολάου, για τον απρόσμενο χαμό της μητέρας του. Είθε να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τη μητέρα του Γιάννη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

MAKRIA APO VOLEFTES