Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαγωνισμός ημιχρόνου στο Βενετόκλειο

Διαγωνισμός ημιχρόνου στο Βενετόκλειο

0
Dodekanisos

Μια ωραία έκπληξη περιμένει τους φιλάθλους του Κολοσσού που θα βρεθούν το Σάββατο (18:30) στο Βενετόκλειο για την αναμέτρηση με τον Γ.Σ.Λ Φάρος.

Αναλυτικά:

Έρχεται το “Kolossaras Challenge” – Pizza for all!

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους φίλους του Κολοσσού H Hotels στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ-Φάρο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Kolossaras Rhodes θα πετάξει μία μπάλα στην κερκίδα και εκείνος ή εκείνη που θα την πιάσει, θα περάσει μία δοκιμασία που αν τα καταφέρει θα βγει κερδισμένος όχι μόνο ένας, αλλά όλο το Βενετόκλειο!

Συγκεκριμένα, σε διάστημα 45 δευτερολέπτων ο τυχερός φίλαθλος θα πρέπει να ευστοχήσει σε ένα λέι απ, ένα σουτ από τη γραμμή των βολών, από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά και από το κέντρο του γηπέδου.

Εφόσον ο «εκλεκτός» ευστοχήσει σε όλες του τις προσπάθειες, τότε η πιτσαρία « Peperone Pasta Pizza » θα κεράσει από μια πίτσα Μαργαρίτα, όλο το Βενετόκλειο, ενώ εάν ευστοχήσει στο τρίποντο, ο τυχερός θα κερδίσει ένα γεύμα για 2 άτομα!!!!!

Σημείωση: Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι θα βρίσκονται στον αγώνα με εισιτήριο, εισιτήριο διαρκείας και πρόσκληση και θα πρέπει να φυλάξουν το απόκομμα τους, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους και να απολαύσουν το έπαθλό τους, με την επίδειξη του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments