Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεύτερη νίκη για τους Ιππότες

Δεύτερη νίκη για τους Ιππότες

0
ippotes polivotis
Dodekanisos

Δεύτερη νίκη για τους Ιππότες οι οποίοι ξεπέρασαν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων το εμπόδιο του Πολυβώτη Νισύρου τον οποίο και κέρδισαν με 3 – 1. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στην επανάληψη οι Ιππότες μπήκαν πιο δυνατά και με ένα δυνατό σουτ από το σαράντα μέτρα του Εμίρόγλου (έχει ευθύνη και ο τερματοφύλακας) έκαναν το 1 – 0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψυχολογικά και στο 62’ πέτυχαν άλλο ένα τέρμα με πλασέ του Παγκράτη (2 – 0). Ο Πολυβώτης προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε το σκορ στο 67’ με πλασέ του Πρ. Χαρτοφύλλη (2 – 1) αλλά στο 85’ ο Ζαγκότσης με μονοκόματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 «σφραγίζοντας» τη νίκης της ομάδας του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Βασιλάς, Βούλγαρη). Στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα ο Φωτεινής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Φωταράς, Xhella, Μαρίνος,Ντούσκου, Τσάκε (33’ λ.τ. Κουράνι), Εμίρογλου (85’ Γεωργίου), Καπουράνι, Παγκράτης, Ταγάκης (70’ Ζαγκότσης)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Μαμώλης, Καραγιάννης, Καλογεράτος (60’ Ν. Χαρτοφύλλης), Καρακωνσταντίνος, Χαρτοφύλλης Πρ. (88’ Κυπραίος), Σβύνος, Φωτεινής, Β. Κ. Χατζηνικολάου, Αδραχτάς, Σφακιανός, Παπαδάκης (56’ Δερμιτζάκης)

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το παιχνίδι των Αγίων Αποστόλων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments