Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ναυάγησε» στου Ζωγράφου!

«Ναυάγησε» στου Ζωγράφου!

0
ilisiakos ialisos2
Dodekanisos

Ναυάγησε ο Ιάλυσος στου Ζωγράφου! Ένα πολύ κακό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο (από το 30’ μέχρι και το 40’) ήταν αρκετό για να δώσει την ευκαιρία στον Ηλυσιακό να πετύχει δυο τέρματα και να βάλει τις βάσεις για να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης σημειώνοντας άλλα τόσα στην επανάληψη. Το τελικό 4 – 0 είναι η πιο βαριά ήττα μέχρι τώρα για τον Ιάλυσο και ήρθε σε ένα χρονικό σημείο όπου οι «ερυθροκίτρινοι» ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός από το δεκάλεπτο μπλακ άουτ του πρώτου ημιχρόνου, ο Ιάλυσος ήταν μέτριος και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από το παιχνίδι του Ζωγράφου. Δείτε όλο το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στην live κάλυψη που σας προσέφερε το news12:
Στο 3′ ο Θανόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και πλάγια αλλά το σουτ που έκανε εξουδετερώθηκε από τον Λουτριώτη (μπλόκαρε σταθερά). Αυτή ήταν η πρώτη φάση στο παιχνίδι.
Στο 8′ πρώτη φάση για τον Ιάλυσο όταν ο Λιόσης σούταρε έξω απ΄πο την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 10′ ο Λιόσης προσπάθησε να σουτάρει δυο διαδοχικές φορές μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η άμυνα του Ηλυσιακού κόντραρε και στις δυο περιπτώσεις. Η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μπίρη.
Στο 16′ μετά από συνεργασία Μαθιού και Κοιλιάρα, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβε ο Θυριόπουλος ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει τη μπάλα. Ήταν μια καλή στιγμή για τον Ιάλυσο.
Στο 20′ ο Στρίγκας μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σαχίνη πέφτοντας κάτω με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ και να εξαγριώνει τους γηπεδούχους.
Στο 22′ ο Παφιάκης με κεφαλιά πάσα έβγαλε τον Κοιλιάρα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο “βοηθός” σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφσαϊντ σε μια φάση που δεν πρέπει να ήταν.
Στο 32′ ο Μαθιός με ατομική προσπάθεια και σουτ από τα όρια της περιοχής ανάγκασε τον Κουρεπίνη να πέσει στη γωνιά του και να μπλοκάρει τη μπάλα.
ΓΚΟΛ 1 – 0 για τον Ηλυσιακό: Στο 33′ o Σαμπανάϊ κέρδισε κόρνερ από τον Αθανασίου. Ο Θανόπουλος εκτέλεσε, o Λουτριώτης έκανε άστοχη έξοδο και ο Πουλάκος με κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας πέτυχε το 1 – 0.
ΓΚΟΛ 2 – 0 για τον Ηλυσιακό: Στο 38′ ο Θανόπουλος έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Πουλάκο στοπ ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και αυτός με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Λουριώτη κάνοντας το 2 – 0.
Στο 42′ ο Ρεκλείτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43′ ο Κοιλιάρας μπήκε στην περιοχή και έκανε μια σέντρα προς τον Μαθιό αλλά ο Κουρεπίνης βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 48′ ο Πουλάκος μπήκε στην περιοχή (ενώ τον καταδίωκε ο Κοκκίνης) και έκανε τοι σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 49′ ο Παφιάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζηγιαννακό αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στο 51′ ο Σαμπανάϊ, πέρασε τη μπάλα στον Πουλάκο και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε εντυπωσιακά.
Δυο κόρνερ σερί έχει κερδίσει ο Ηλυσιακός. Το δεύτερο το εκτέλεσε ο Θανόπουλος στο 69′ και ο Σαμπανάϊ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λουτρώτη.
ΓΚΟΛ 3 – 0 για τον Ηλυσιακό. Στο 71′ ο Σαμπανάϊ έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή χωρίς να τον προλάβει κανείς, έσπασε τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Πουλάκος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3 – 0. Χατ τρικ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και του Ηλυσιακού ο οποίος έφθασε πλέον τα δέκα γκολ.
Στο 84′ ο Κοιλιάρας πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και έξω από την περιοχή κάνοντας το σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει μακριά από την αντίπαλη εστία και να καταλήξει άουτ.
ΓΚΟΛ 4 – 0 για τον Ηλυσιακό. Στο 91′ ο Αμανατίδης έκανε τη σέντρα και ο Πουλάκος από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων.
Διαιτήτευσε ο Νεοφυτιάδης (Μπετσόγλου, Σεφέρης) από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (80′ Παπαδημητρίου), Θυριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (66′ Φούντας), Μπουτσούλας, Σαμπανάϊ (74′ Φλέγγας), Θανόπουλος, Πουλάκος
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης (74′ Λύρας), Σαχίνης (46′ Φυλακούρης), Αθανασίου, Χεμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης, Μαθιός (63′ Χατζηκοσμάς), Κοιλιάρας

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments