Αρχική Προγνωστικά Δεύτερη ημέρα σεντονιού…

Δεύτερη ημέρα σεντονιού…

0
champions league logo
Dodekanisos

Με 4/7 σωστές επιλογές απλά διατηρήσαμε το ποσοστό μας. Στο ίδιο επίπεδο με 125/220. Για απόψε έχουμε ρισκαδόρικες επιλογές, με σωστές προσεγγίσεις και ελπίζοντας αυτή την φορά ο παράγοντας τύχη να είναι περισσότερο μαζί μας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΜΕ κωδ.171
Η Μάλμε το Σαββάτο γιόρτασε, χάνοντας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα της. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Προτίμησε φιέστα ντροπής προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απόψε στον θεσμό των αστέρων. Η Ατλέτικο χωρίς περιθώριο νέας απώλειας βαθμών και με την απουσία του «Ντιέγκο» θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα ξεχνώντας πως έχει και μια άμυνα να προασπιστεί. Η Ατλέτικο αιφνιδιάζεται και μας πληρώνει στο (ΗΜ 2) 12,00. Φυσικά το ματς ανοίγει και έχουμε (2-3goal) 2,00.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΖΕΝΙΤ κωδ.173
Η Λεβερκούζεν παίρνει πίσω τα χρωστούμενα!! Απόψε θα είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και απέναντι στην λίγων δυνατοτήτων (άποψη μας) Ζενίτ θα δείξει πόσο γερμανική ομάδα είναι. (1/1) 2,65.Ακλόνητος άσσος (1) 1,75. Το (Νgoal) 2,10 έχει θέση εδώ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ κωδ.175
Η γηπεδούχος θα κάνει το λάθος να ανοιχτεί προκειμένου να πάρει το αυτονόητο σε παιχνίδι εντός έδρας και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πολύπειρη Βασιλεία βολεύετε μια χαρά και με το ( Χ ) 3,25. Το ματς δεν ξεφεύγει από το ( 2-3goal ) 1,75. Από κοντά και το σκορ ( 1-1 ) 5,75.

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ κωδ.176
Απόλυτη ισορροπία στο ματς με ελαφρά υπεροχή λόγω έδρας στην Μονακό. Οδηγούν εδώ οι αριθμοί στο ( ΗΜ Χ ) 1,85 και μετά το ( Νgoal ) 1,80.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments