Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αυστηρές επισημάνσεις στους διαιτητές

Αυστηρές επισημάνσεις στους διαιτητές

0
4
Dodekanisos

Η καθιερωμένη συγκέντρωση των διαιτητών που γίνεται κάθε Δευτέρα βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου, ήταν όπως και άλλες φορές εποικοδομητική. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης , ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Δημήτρης Κάπρος, ο πρόεδρος του ΤΟΔ Θεοφάνης Πελλός και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τον κ. Πελλό να κάνει αναφορά σε δύο θέματα της αρμοδιότητας του που ουσιαστικά ήταν κάποιες επισημάνσεις προς τους διαιτητές.
Αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα Αντίμαχου-Κλεάνθη, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά αλλά στο τέλος του παιχνιδιού έφυγε γρήγορα για τα αποδυτήρια και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα γιατί δεν τα είδε. Επίσης ο κ. Πελλός έκανε ακόμα μια επισήμανση σε διαιτητή ο οποίος σημείωσε στο φύλλο αγώνα φίλαθλο τον οποίο γνώριζε ότι τον εξύβρισε , όμως εκείνος καθόταν μαζί με τον κ.Πελλό και τον κ.Διακοφώτη οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως ο συγκεκριμένος δεν είπε τίποτα εναντίον του παρά μόνο δύο άλλοι.
Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ ο οποίος έβαλε τις φωνές για την ασέβεια που έδειξαν κάποιοι διαιτητές να συνομιλούν μεταξύ τους την ώρα που ο κ. Πελλός πρόεδρος του ΤΟΔ έκανε τις επισημάνσεις του. Μετά αναφέρθηκε στο θέμα του γιατρού αγώνα και ήταν κάθετος πως δεν γίνεται αγώνας χωρίς να είναι παρών γιατρός στο γήπεδο. Τόνισε ακόμα ότι αν οι διαιτητές διαπιστώσουν πως στην διάρκεια του αγώνα για κάποια αιτία, η οποία να μη έχει σοβαρό επιχείρημα, αναχωρήσει από το γήπεδο ο γιατρός τότε είναι υποχρεωμένοι να διακόψουν το παιχνίδι με τις συνέπειες να επιβαρύνουν το γηπεδούχο σωματείο.
Επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΠΔ ανέφερε για ακόμα μια φορά πως οι διαιτητές πρέπει να κάνουν αυστηρό έλεγχο σε ότι αφορά την παρουσία προσώπων στον πάγκους των ομάδων και όχι μόνο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments