“Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία”

0
Dodekanisos

Καμία πιθανότητα δεν έχει η Ουκρανία να κερδίσει τη Ρωσία», επανέλαβε ο Βίκτορ Όρμπάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον. Στην σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε χαρακτηριστικά ως εξής:
«Είναι ένα ψέμα. Δεν είναι απλώς μια παρεξήγηση – είναι ένα ψέμα. Είναι αδύνατο. Όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική καταλαβαίνουν τη λογική, τους αριθμούς, τα δεδομένα.
Αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι το ότι η Ρωσία είναι πολύ πιο δυνατή, πολύ πολυάριθμη».


Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει την γνώμη του για τη στρατηγική της Δύσης την οποία την θεωρεί κακώς σχεδιασμένη. Κατά την άποψή του, η Ρωσία έχει αναπτύξει μια διαφορετική αντίληψη της πολιτικής κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, και ως εκ τούτου οι προσδοκίες της Δύσης για μια κυβερνητική αλλαγή στη Ρωσία είναι εντελώς αβάσιμες.

Πρόσθεσε και τα εξής:
«Οι Ρώσοι έδιναν πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια, στις ουδέτερες ζώνες και στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις. Είναι θεμιτό να συμβαίνει αυτό, γιατί είναι η ιστορία τους. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, είναι αδύνατο. Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ, θα κρατήσουν ενωμένη τη χώρα και θα την υπερασπιστούν», είπε ο Όρμπαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments