Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν βρήκε αντίσταση ο Άρης

Δεν βρήκε αντίσταση ο Άρης

0
aris lardos
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε με 5-1 της τοπικής Δόξας στο γήπεδο της Ψίνθου σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας για τις δύο ομάδες.

Στο 13΄ ο Χατζηλιόντας έδωσε στον Μάλλιο και αυτός αφού πέρασε και τον Κοντογιωργάκη άνοιξε το σκορ για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Κρεκούκιας με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης με προβολή στο 44΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 58΄ ο Μπαϊρακτάρης έγραψε το 0-4 και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 με σκόρερ τον Τριπολίτη. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Μάλλιος στο 65΄. Μέχρι το φινάλε δεν διαφοροποιήθηκε κάτι με τους προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Στεργάκης, Καλοπήτας, Δημητριάδης, Ορφανός Χ., Ορφανός Δ., Τριπολίτης, Κωστομοίρης Γ., Πετράς, Καρίκης Γ. Έπαιξαν και οι Χατζηνικόλας, Μουστάκας, Κουνελλές, Κωστομοίρης Δ., Καρίκης Ι.

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Πομπού, Πατσιαούρας, Χατζηπέτρος, Θοδωρή, Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης. Έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Κουτσουμπάρης, Κολιού, Δημητριάδης Π., Ζούρπας, Μαγιόγλου, Μαυριός, Μπαρμπαντώνης, Γιακουμάκης, Γκίκας, Χαρτερός, Σφυριαλλάς, Σακελλάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments