Αρχική Videos “Δεν το κρύβω, η Πολωνία είναι η επόμενη!”

“Δεν το κρύβω, η Πολωνία είναι η επόμενη!”

0

Ο επικεφαλής της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Ραμζάν Καντίροφ, έκανε εικασίες στο κανάλι του στο Telegram για πιθανή αποναζοποίηση της Πολωνίας μετά το τέλος της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Στο πλαίσιο της υποστήριξης της Ουκρανίας, η Βαρσοβία κατάφερε να εξαντλήσει τους δικούς της πόρους και τώρα βρίσκεται σε σύγχυση: τι θα συμβεί αν, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η Ρωσία αρχίσει να αποναζοποιεί την επόμενη χώρα; Μετά την Ουκρανία, η Πολωνία είναι στον χάρτη! Δεν θα κρύψω ότι προσωπικά έχω τέτοια πρόθεση και έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι ο αγώνας κατά του σατανισμού πρέπει να συνεχιστεί σε όλη την Ευρώπη και πρώτα από όλα στην Πολωνία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, στην Πολωνία έχει δημιουργηθεί μια δύσκολη πολιτική κατάσταση. Υπενθύμισε μάλιστα ότι τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους θα πραγματοποιηθεί η Πορεία Αυτονομίας της Σιλεσίας στη δημοκρατία, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες. «Αυτή η περιοχή έχει κερδίσει ένα ειδικό ανεξάρτητο καθεστώς και χρειάζεται επειγόντως δημοψήφισμα, κατά το οποίο η Ρωσία μπορεί να παράσχει οργανωτική βοήθεια», συνόψισε ο Τσετσένος ηγέτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments