“Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι ενέργειες του Κιέβου!”

0
Dodekanisos

Τοποθέτηση για τη νέα επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας έδωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα με τοποθέτηση που έκανε. Η ίδια επεσήμανε πως οι πράξεις δολιοφθοράς δεν θα μείνουν αναπάντητες «καθώς τέτοια βάρβαρα βήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν», επεσήμανε και πρόσθεσε και τα εξής:


«Τέτοιες πράξεις δολιοφθοράς παρέχουν στη διεθνή κοινότητα μια αλλαγή για να δει μόνη της τα αληθινά χρώματα του καθεστώτος του Κιέβου. Τέτοιες βάρβαρες ενέργειες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και δεν θα παραμείνουν χωρίς απάντηση», δήλωσε η Ζαχάροβα σε δήλωση που δημοσίευσε το υπουργείο. Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Κιέβου στη χερσόνησο και οι επιθέσεις με πυραύλους S-200 στη Γέφυρα της Κριμαίας αποκρούστηκαν.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο για την απόπειρα επίθεσης στην Κριμαία ανέφερε τα εξής:
«Στις 12 Αυγούστου, περίπου στις 3:00 μ.μ. ώρα Μόσχας, το καθεστώς του Κιέβου έκανε άλλη μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει τρομοκρατικό χτύπημα στη Γέφυρα της Κριμαίας, χρησιμοποιώντας έναν πύραυλο εδάφους-αέρος S-200 εξοπλισμένο για επίθεση σε στόχους εδάφους. Τα Ρωσικά συστήματα αεράμυνας εντόπισαν τον ουκρανικό πύραυλο και τον κατέρριψαν στον αέρα», ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξαν ζημιές ή θύματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments