Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν συνάντησε δυσκολίες

Δεν συνάντησε δυσκολίες

0
IMG 4649
Dodekanisos

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Πολύστρατος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη (3-1) , αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αναγέννηση Έμπωνα. Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τον Πολύστρατο να πετυχαίνει ένα τέρμα και να φεύγει προηγούμενος για τα αποδυτήρια, ενώ στην επανάληψη οι Λαερμενοί κυριάρχησαν και έτσι έφτασαν σε ένα εύκολο «τρίποντο». Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση έκανε φιλότιμη προσπάθεια στα πρώτα λεπτά αλλά μετά τα δύο γρήγορα τέρματα με το «καλημέρα» της επανάληψης κατέρρευσε.
Τα Γκολ
19’ Ο Πόλος μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή της Αναγέννησης και εκεί ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων με συνέπεια ο Αντωνάς να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παπαβασιλείου ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το σκορ (1-0) 
48’ Ο Χατζημιχαήλ έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φλοσκάκη που δεν κατάφερε να αντιδράσει (2-0). 
53’ Σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αμοιρόπουλου με την μπάλα να «αναπαύεται» για τρίτη φορά (3-0) στα δίχτυα του Φλοσκάκη. 

88’ Ο Κρομμύδας μπήκε στην περιοχή του Πολύστρατου και έπεσε στο έδαφος μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Φραγκάκη με συνέπεια να κερδίσει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Σακαρέλης για το τελικό 3-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντωνάς με βοηθούς τους Μπερδεμπέ και Παπακωνσταντίνου.
ΠOΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνικιόλι, Κούτρας, Πόλος, Αμοιρόπουλος (50’ Καλημέρης), Αναστασιάδης (46’ Παπακώστας), Γιώτας, Χατζημιχαήλ, Καλλιώρας, Παπαβασιλείου (54’ Φραγκάκης), Παπαστεργής, Αλαφάκης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης (65’ Κωνσταντάκης Κ.). Γιασιράνης Ν., Γιασιράνης Γιαννακόπουλος, Λογοθέτης, Χατζηγιαννάκης, Κωνσταντάκης, Σφυράκης Λ. Κρομμύδας, Σακαρέλης, Τσαγκαράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments