Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άντεξε την πίεση η «Χ»άλκη!

Άντεξε την πίεση η «Χ»άλκη!

0
DSC00083
Dodekanisos

Επεισοδιακό ήταν το ματς ανάμεσα στην Χάλκη και τον Διγενή Κοσκινού στο γήπεδο Κρεμαστής το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης επικράτησε μεγάλη ένταση, ακόμη και με καρέκλα να πετάγεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Καβουκλή και Μοσκιού για εκατέρωθεν βίαιη απώθηση μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι Κοσκινιάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν το γεγονός πως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού ειδικά στο δεύτερο μέρος το γήπεδο «έγερνε» και έχασαν σωρεία ευκαιριών για ένα δεύτερο τέρμα.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τη Χάλκη να κα5ταφέρνει να εκμεταλλεύεται μια αδράνεια της άμυνας του Διγενή και να ανοίγει το σκορ στο 32’ όταν ο Μπιζάτης βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Κρητσιώτη και αυτός αφού απέφυγε και τον Νικολέττο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Η απάντηση του Διγενή ήρθε άμεσα αφού πέντε λεπτά μετά (37’) ο Τριπολίτης έδωσε δίπλα του στον Τζουανάκη και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κυζάλα για το 1-1.
Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Διγενή που πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε ασφυκτικά τη Χάλκη. Χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων αλλά τελικά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Στο 72’ ο Κατωτικίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κυζάλα αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον πορτιέρο της Χάλκης ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και στο 94’ όταν από το ύψος της περιοχής ο Χουτεσιώτης σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυζάλα. Τον αγώνα Διαιτήτευσαν οι Καραγιάννης, Καλκαβούρας και Σαρρής.

Χάλκη: Κυζάλας, Δράμης, Τσιώνης, Αβραμίδης, Γεωργίου (55’ Τσοπανάκης), Γκαμαλέτσος (70’ Φλάγκος), Καβούκλης, Μπιζάτης, Γούλας (82’ Κωστίδης), Κρητσιώτης, Χατζηνικόλας
Διγενής: Νικολέττος, Μοσκιού, Κώττης (80’ Νίκανδρος), Ζαχαρίας, Τσουκαλάς, Αμπελάς, Παπασταμάτης, Κατσούλης (55’ Κατωτικίδης), Τζουανάκης (67’ Χουτεσιώτης), Διακίδης, Τριπολίτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments