Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν παίζεται στην έδρα του ο Αντίμαχος!

Δεν παίζεται στην έδρα του ο Αντίμαχος!

0
antimaxos oloi
Dodekanisos

Ακόμα ένα τρίποντο στην έδρα του πανηγύρισε ο Αντίμαχος ο οποίος αυτή τη φορά κέρδισε τον Αστέρα Π. με 4-2, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο ημίχρονο αφού μέχρι το τέλος του πέτυχαν τρια τέρματα παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την έκβαση της αναμέτρησης. Στο 14΄ ο Μποϊλής έκανε το 1-0, στο 29΄ ο Συνεσίου το 2-0 και ο Κοκκάλης στο 44΄ το 3-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Πάττα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μείωσε σε 3-2 μέχρι το 60΄. Αρχικά στο 50΄ ο Στεργιόπουλος έγραψε το 3-1 και λίγα λεπτά αργότερα 58΄ ο Αποστολάτος το 3-2. Από εκεί και έπειτα ο Αντίμαχος ανέβασε και πάλι ρυθμό και με το τέρμα του Θωνιάτη στο 78΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Πατσιαούρας, Αλέκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Καλλούδης (60′ Ζουμπάς), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Συνεσίου, Κόκκαλης, Κάρλος (70′ Κόμπος), Πης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Αποστολάτος, Καρύδης, Λενιού, Χαριτάκης, Παπαμιχαήλ, Κυρίτσης, Στεργιόπουλος, Αβντουλάι, Πάπα, Κυπριώτης (31′ Μπαρδής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments