Αρχική Αθλητικά νέα Στο τιμ και ο Τσιλιγγίρης

Στο τιμ και ο Τσιλιγγίρης

0
Dodekanisos

Σε νέους δρόμους πιο δημιουργικούς ανοίγεται πλέον ο έμπειρος διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΕΡΑ Μιχάλης Τσιλιγγίρης. Θα του λείψει σίγουρα η αγαπημένη ομάδα του χωριού του αλλά η ζωή προχωράει και ο Μιχάλης διάλεξε έναν άλλο δρόμο, όμως για να γίνει αυτό κάποιοι πίστεψαν στις ικανότητες του και στην μεταδοτικότητα που έχει για να δίνει στα μικρά παιδιά εκείνα που πρέπει. Η σχετική ανακοίνωση της FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY αναφέρει τα παρακάτω για την συνεργασία των δύο πλευρών.

«Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY(ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-MILOSAVLJEVIC GORAN),θα ήθελε να ευχαριστήσει το συνεργάτη μας κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ(GOALKEEPER PERFORMANCE),για την πρόσκληση στον κ. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΜΙΧΑΗΛ και τη συμμετοχή του σε προπονήσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα: “Μακροχρόνιος σχεδιασμός περιοδικότητας και προγραμματισμός προπονητικών μονάδων. Έλεγχος και διαχείριση τερματοφυλάκων υψηλών προδιαγραφών (PMA), Εκμάθηση βασικών χαρακτηριστικών για το ρόλο του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο”, :διάρκειας επτά ημερών.
Σε δηλώσεις του ο κ. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. κ. ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ και MILOSAVLJEVIC GORAN(FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY),για τη βοήθεια και τη συνεργασία μας. Ευχαριστήσω τον κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την πρόσκληση, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση μου για το επίπεδο και την ποιότητα δουλειάς, ποιότητας που είναι αποτέλεσμα της προϋπηρεσίας του κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ στην ARSENAL FC ELITE ACADEMY, από το 2010 έως και το 2015,ως επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαβασιλείου Γρηγόριο για την παρουσία μου στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.”
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και στα πλαίσια δημιουργίας δικτύου συνεργατών στο νομό Δωδεκανήσου, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, είναι πλέον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ (προπονητής τερματοφυλάκων) της GOALKEEPER PERFORMANCE στα Δωδεκάνησα και κατ’ επέκταση της εταιρείας FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY».
PLOUMPIS MARIOS -Football Talent & Management Agency.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments