Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε το τρίποντο ο Κλεάνθης

Πήρε το τρίποντο ο Κλεάνθης

0
kleanthis oloi
Dodekanisos

Την 15η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Κλεάνθης καθώς επικράτησε με 3-0 της Δόξας Καρδάμαινας εντός έδρας για την 27η στροφή της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι Παραδεισιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδητήρια προηγούμενοι με 1-0 χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Γκινής στο 35΄ με εύστοχο χτήπημα πέναλτι. Οι διλοξενούμενοι στην συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρύθηκαν προς τον διαιτητή κ. Τσοπανάκη.

Στην επανάληψη και για περίπου ένα 20λεπτο η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου είχε την υπεροχή ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι ο Κλεάνθης στο 67΄ και κόντρα στη ροή του έκανε το 2-0 με το κοντινό πλασέ του Καλημέρη μετά από λάθος της άμυνας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87΄ από τον Θάνο για το 3-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ.  Τσοπανάκης (Βούλγαρη, Αυγενικού)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Πατάκας, Μαριάς, Κρομμύδας, Γιαννίκος (86΄ Χατζηδιάκος), Καλημέρης (80΄ Παππάς), Θάνος, Γιατσιάτσος, Καψαλάκης, Ποζατζίδης (69΄ Μπαούρης), Γκινής

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος Σ., Χαντακάρος Σ., Κορκής, Χατζηπαναγιώτης, Λαμάι, Πης Β.(82΄ Χαντακάρος Α.), Μέμα, Ντινώρης, Γιαννικουρής, Χατζηαντώνης, Πης Ι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments