Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν μας έχουν επηρεάσει οι αλλαγές στο ρόστερ”

“Δεν μας έχουν επηρεάσει οι αλλαγές στο ρόστερ”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί αγωνιστικά από το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες έφυγαν για διάφορους λόγους, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Φοίβου Μιχάλης Πολιάς. Ο ίδιος δίνει ως παράδειγμα το γεγονός ότι η ομάδα του έχει στο δεύτερο γύρο μόλις μια ήττα (στ΄Αφάντου) ενώ τονίζει ότι ο Φοίβος του χρόνου μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κάνοντας και ορισμένες προσθήκες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:
«Επειδή έχουν ακουστεί πολλά, έχω να πω τα εξής. Τους στόχους τους βάζει η διοίκηση και ο προπονητής Ο αρχικός μας στόχος ήταν να λειτουργήσουμε καλά, να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να φτιάξουμε μια ομάδα με έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όπως φάνηκε και πέρσι η ομάδα αυτή δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία λόγω οικονομικών δυσκολιών. Στην πορεία ήρθανε και έφυγαν κάποιοι παίκτες. Είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά και αν ακόμα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα λέγαμε όχι. Δεν ήταν αυτοσκοπός κάτι τέτοιο όμως διότι όταν ήρθαν οι μεταγραφές είχαμε δέκα βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Είπαμε λοιπόν ότι το κύριο μας μέλημα είναι να μείνει αυτή η ομάδα ως έχει και του χρόνου να κάνει πρωταθλητισμό».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ με τη φυγή ορισμένων παικτών έχουν επηρεάσει την αγωνιστική παρουσία του Φοίβου, απάντησε ως εξής:
«Οι παίκτες που έφυγαν για διάφορους λόγους, είτε για αγωνιστικούς είτε για εξωαγωνιστικούς, έχουν αντικατασταθεί. Η ομάδα στον δεύτερο γύρο έχει χάσει μόνο στ’ Αφάντου και σε όλα τα άλλα παιχνίδια έχει κάνει νίκες. Δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα. Και αν νικούσαμε και τον ΑΕΡΑ θα μπορούσαμε τώρα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο του χρόνου, απάντησε ως εξής:
«Ο Φοίβος είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος από αγωνιστικής άποψης. Και βέβαια μπορεί να πρωταγωνιστήσει αλλά θα χρειαστεί και ορισμένες προσθήκες ακόμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments