Αρχική Αθλητικά νέα «Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος»

«Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος»

0
Dodekanisos

Ακόμη ένα δικό μας παιδί, ένας Ροδίτης, ο Μιχάλης Φράγκος, που από μικρός μόνο ποδόσφαιρο έμαθε να παίζει πολύ καλά, στο νέο πρωτάθλημα της Super League θα είναι παρών και αυτός νομίζω ότι μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι.

Οι τελευταίες καλές παρουσίες του στο πρωτάθλημα της Football League και ιδιαίτερα την περίοδο 2016-2017 με τα χρώματα της Σπάρτης, του έδωσαν το δικαίωμα στην νέα χρονιά να αγωνιστεί στα σαλόνια του μεγάλου πρωταθλήματος.

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα αυτό, γιατί ο Φράγκος το άξιζε, σε σχέση με την πληθώρα παικτών που αγωνίζονταν στην Football League.

Η δικαίωση ήρθε για αυτό το παιδί και ας τον αδίκησαν πολλοί ακόμα και από τον τόπο μας!

Μιλήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε. Μιχάλη τα συναισθήματα σου καθώς θα σε δούμε να αγωνίζεσαι στην Football League.

«Αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία στη football league , έχω…γράψει πολλά χιλιόμετρα στην κατηγορία αυτή αλλά οι συγκυρίες και οι συνθήκες πάντα με κρατούσαν μακριά από το κάτι παραπάνω

Φέτος έκανα μια πολύ καλή χρονιά στη Σπάρτη και πιστεύω πως έπαιξε και αυτό μεγάλο ρόλο στο να καταφέρω να πετύχω ένα όνειρο ζωής.

Αυτό ήταν να αγωνιστώ στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, επιθυμία που είχα από πολύ μικρός.

Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος και οι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα ήταν λίγοι.  Μου αρκεί όμως που υπήρξαν τέτοιες θετικές φωνές, όπως και η δική σου κ. Λοΐζο, και δεν έπαψα ποτέ να αγωνίζομαι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments