Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν γίνεται σωστά η αξιολόγηση των διαιτητών»

«Δεν γίνεται σωστά η αξιολόγηση των διαιτητών»

0
Dodekanisos

Επιστολή στην Επιτροπή Διαιτησίας μέσω της οποίας εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την απόδοση των διαιτητών, απέστειλε ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου Στέφανος Μυριαλλής. Αναλυτικά:
«Μετά από τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξα Καρδάμαινα και Κλεόβουλου Λίνδου ήθελα επισήμως να ρωτήσω την επιτροπή διαιτησίας και συνάμα να δημοσιοποιήσω την εξής ερώτηση:
Με ποια κριτήρια αξιολογούνται οι διαιτητές ή οι επόπτες διότι βρίσκομαι όχι να διαμαρτύρομαι για λάθη ανθρωπινά των διαιτητών αλλά για λάθη που γίνονται ή από την αδιαφορία τους για την μια ομάδα ή από ανικανότητα να διαιτητεύσουν έναν αγώνα. Η εκπαίδευση τους νομίζω γίνεται σωστά ( με όσους βέβαια γίνεται η ανάλογη εκπαίδευση διότι είμαι σίγουρος κάποιοι από αυτούς ίσως αν τους συναντήσει κάποιος από τα μέλη της επιτροπής να μην τους αναγνωρίσει ) αλλά σωστά είμαι σίγουρος δεν γίνεται η αξιολόγησή τους , διότι η πιθανή τιμωρία ενός ανθρώπου γενικά στη ζωή μας δεν νομίζω ότι είναι μέτρο εκπαίδευσης . Διότι μια λάθος εκτίμηση όσο σημαντική και αν είναι δικαιολογείται ενώ στη διάρκεια ενός αγώνα αν ένας επόπτης πχ ο χθεσινός το μυαλό του το είχε στο πρώτο ημίχρονο πώς να μην σηκώσει τη σημαία κατά λάθος και κοπεί επίθεση της γηπεδούχου, στο δεύτερο είχε το μυαλό του και την θέλησή του στο να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ κυριολεκτικά σε κάθε επίθεση της μιας ομάδας. Σας αναφέρω ένα άλλο συμβάν ενώ σημειώνει πλάγιο αόυτ για τη μια ομάδα η φάση συνεχίζεται και κατεβάζει ( επειδή κουράστηκε πια στο δεύτερο ημίχρονο ) τη σημαία και δείχνει στον ανήμπορο διαιτητή να συνεχιστεί η φάση επειδή η ομάδα αυτή είχε αντεπίθεση και πλεονέκτημα για γκολ.
Το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μου ή θα πρέπει να μεταβληθεί η δομή του αφού αυτούς τους διαιτητές έχουμε διαθέσιμους αυτούς ορίζουμε , επομένως γιατί λοιπόν να αγωνιζόμαστε όλες οι ομάδες χωρίς να είναι οι διαιτητές αξιόλογοι.
Εύχομαι οι αρμόδιοι να λάβουν υπόψη τους την επιστολή μου όχι σαν διαμαρτυρία ή αιχμή για την αντίπαλη ομάδα μιας και αυτά τα γεγονότα γίνονται κάθε αγωνιστική και υπάρχει ένας κύκλος διαμαρτυριών . Θα χαρώ πολύ κάποιοι διαιτητές που δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να το κρίνω, να μην ξαναδιαιτητέυσουν παιχνίδια διότι η επιτροπή διαιτησίας τους κρίνει ανέτοιμους και όχι να τους τιμωρεί για ένα παιχνίδι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments