“Δεν έχουν νόημα οι διαπραγματεύσεις, κερδίζουμε σε όλα τα μέτωπα!”

0
Dodekanisos

Η Ρωσία δεν είναι αυτή που χρειάζεται τις διαπραγματεύσεις διότι δεν είναι αυτή που βρίσκεται σε δύσκολη θέση», επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της Τσετσενίας και ένας από τους βασικούς συμμάχους του Βλαντιμίρ Πούτιν Ραμζάν Καντίροφ. Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει νόημα για μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης με την Ουκρανία», αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η επιχείρηση της Ρωσίας θα συνεχιστεί.

«Οι εκπρόσωποι διαφορετικών χωρών συζητούν όλο και περισσότερο το θέμα των διαπραγματεύσεων για την κατάσταση στην Ουκρανία. Οι πιο ενεργοί από αυτούς προσφέρουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης. Ωστόσο, διαφωνώ ουσιαστικά με αυτό. Οι διαπραγματεύσεις χρειάζονται μόνο από την πλευρά που έχει πλήρη επίγνωση ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η Ρωσία αντικειμενικά δεν είναι μία από αυτές. Σύροντας τη χώρα μας σε αυτή τη μακρά και επίπονη διαδικασία συζήτησης ενός ειρηνευτικού σχεδίου, προσπαθούν απλώς να κερδίσουν χρόνο. Ταυτόχρονα, είναι λάθος να πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου να αναστρέψει την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε ο Καντίροφ.

νομίζω ότι δεν έχουν νόημα οι διαπραγματεύσεις. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή τη ρύθμιση. Κερδίζουμε σε όλα τα μέτωπα – και στα δύο στο πεδίο της μάχης και στη διεθνή πολιτική σκηνή. Μένει μόνο να τελειώσει αυτό που έχει ξεκινήσει», κατέληξε ο Καντίροφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments