Αρχική Παιδικό Δεν έχει αντίπαλο ο Ευκλής!

Δεν έχει αντίπαλο ο Ευκλής!

0
Dodekanisos

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, ο Ευκλής επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας του Ορφέα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν το προβάδισμα, ωστόσο οι άμυνες και των δύο ήταν εντυπωσιακές και κανένας δεν κατάφερνε να πετύχει το γκολ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το «λευκό» 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι μικροί «πράσινοι» πάτησαν γκάζι και στο 45′ άνοιξαν το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζηκυριαζή (0-1). Στο 48′, ο Σταματούλλας έκανε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 55′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Ο Τζούρας, στο 60′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Χατζηκαντής, ο οποίος στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Γεωργάς.

ΟΡΦΕΑΣ: Διακογιάννης Γ., Μορφωπός Π., Ζαγοριανός, Ροδίτης, Σπυρίδης Π., Σοφιανόπουλος, Διακογιάννης Α., Σπυρίδης, Κουτσούκος Α., Μορφωπός Γ., Κουτσούκος Γ. Έπαιξε και ο Λύτος.

ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Γεωργαλλής, Μπάλλα, Ξεπαπαδάκης, Καραμανώλης, Ζερβός, Αχλαδιώτης, Χατζηκυριαζής, Σταματούλλας, Τζούρας, Χωραφίτης. Αγωνίστηκαν και οι Σαχόλι, Χατζηκαντής Γ., Μαριέττος, Σελιμά, Μουγτουζίδης και Χατζηκαντής Φ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments