Αρχική Παιδικό Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψαν οι παίδες του Απόλλωνα Καλυθιών (μετά την εκτός έδρας ήττα με τους Ατρόμητους με 2-0) καθώς κέρδισαν σχετικά εύκολα με 4-1 τον Ταξιάρχη Αρχαγγέλου εντός έδρας, για την 11η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά αφού στο 9΄ είχαν δοκάρι σε σουτ του Παπαρίζου. Πέντε λεπτά αργότερα η υπεροχή τους έφερε καρπούς αφού ο Καμπούρης με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 34΄ ο Περιστερόπουλος Α. έκανε τη σέντρα με τον Ιγνατιάδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2-0. Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν όμως το σουτ του Λέσι μπλόκαρε ο Ορφανός. Λίγο πριν την ανάπαυλα έγινε το 3-0. Ο Παπαρίζος έκανε ωραία κάθετη στον Περι-στερόπουλο Ο. ο οποίος με ψυχραιμία «έγραψε» το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπε-σε με τους Αρχαγγελίτες να παίρνουν με το μέρος τους την κατοχή της μπάλας και να καταφέρνουν να μειώσουν σε 3-1 με το σουτ του Λέσι στο 57′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κασταμούλας Χ. από κοντά μετά από πάσα του Καμπούρη.

Καλύτεροι των νικητών οι Παπαρίζος, Κασταμούλας Χ. και Καμπούρης, από τους φιλοξενούμενους προσπάθησε ο Λέσι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσουρούτης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ορφανός, Νερατζάκης, Καβουσανάκης, Κρούγκερ, Καλλιγάς, Κασταμούλας Μ., Κασταμούλας Χ., Περιστερόπουλος Ο., Παπαρίζος, Περιστερόπουλος Α., Καμπούρης. (Έπαιξαν και οι Σπαχιού, Χαρι-νός, Τσάκος και Ντένας)

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧ.: Αργυριδάκης, Μιχαήλ, Κώτσης, Καρανικολάου, Ιγνατιάδης, Χαρτερός, Φαρμακαλής, Κοντό-γιαννος, Λέσι, Σαρικάς, Οίκουτας. (Έπαιξαν και οι Λογοθέτης, Μαύρος, Παπανικόλας, Ντάκας, Κάμος και Καπιτάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments