Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν άντεξε την πίεση ο Ιάλυσος και ηττήθηκε από την Μαρκό

Δεν άντεξε την πίεση ο Ιάλυσος και ηττήθηκε από την Μαρκό

0
Dodekanisos

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και τον 3ο όμιλο ο Ιάλυσος φιλοξενήθηκε από την Μαρκό. Εκεί οι Τοξοβόλοι γνώρισαν την ήττα από τους γηπεδούχους με 2 γκολ που δέχθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Στην δεύτερη συνεχόμενη του ήττα υποχρεώθηκε ο Ιαλυσός από η ανώτερη Μαρκό, όπου με 2 γκολ του Παυλίδη στο 74′ και στο 94′ πήρε την πολυπόθητη νίκη του ήθελε.

1ο ημίχρονο

Ένα παιχνίδι με κλειστούς χώρους και τον Ιαλυσό καλά οργανωμένο στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ευκολά και να διασπάσουν την άμυνα των τοξοβολων. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλισε το πρώτο μισό του αγώνα.

2ο ημίχρονο

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν αλλά ο Κατσούκης έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μαρκό κέρδισε πέναλτι και ο Παυλίδης δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 94′ ο ίδιος παίκτης έδωσε την νίκη στην ομάδα του, μετά από λάθος της άμυνας του Ιαλυσού (2-0).

Γ.Σ. Μαρκό: Ισίδωρος Σταυριανός: (Βουτσέλας, Πάστρας (73′ Κουτσάκης), Λαζαρίδης, Ριτσοτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Καλλέργης, Γκαρτζονίκας (73′ Φρέρης), Πίκουλας (62′ λ. τ. Χριστόπουλος), Ευθυμίου (85′ Πιέτρης), Παυλίδης)

ΓΑΣ Ιάλυσος : Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Πάνος (80′ Σάββας), Καραγεώργης, Γιώργου, Εμπουμπα, Κατσουκης, Τζουανακης (67′ Γεωργακόπουλος), Βλαχάβας (67′ Κάμπα), Χατζηνικολας, Τερζιου, Πατσιλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments