Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Μπαρμπαρούσης της έδειξε τον δρόμο προς την νίκη!

Ο Μπαρμπαρούσης της έδειξε τον δρόμο προς την νίκη!

0
Dodekanisos

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Εθνικής του 3ου ομίλου για την 1η αγωνιστικής η Ρόδος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Κορίνθου. Αν και δυσκολεύτηκε λίγο, στο δεύτερο ημίχρονο τα «Ελάφια» πήραν μια σπουδαία νίκη.

1ο ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Ρόδος τον αγώνα. Μόλις στο 3′ λεπτό ο Μίσκου έβγαλε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Μπαρμπαρούσης αμαρκάριστος την κατέβασε και με ένα δυνατό πλάσε έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη (1-0).

Χωρίς να έχει ιδιαίτερες ευκαιρίες η Κόρινθος ισοφάρισε. Ο Ροχάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανουσάκη και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του κάνοντας το (1-1) στο 30′.

Ωστόσο στην συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Με το σκορ να μένει στο 1-1 μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

2ο ημίχρονο

Στο 48′ τα Ελάφια κέρδισαν πέναλτι, ο Μπαρμπαρούσης προσπάθησε να κάνει ένα σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου και ο κ. Κολορίζος με του βοήθεια του 1ο βοηθού το υπέδειξαν.

Ο Μπαρμπαρούσης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και έβαλε εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ (2-1).

Ο Δούμτσης με μια ατομική ενέργεια, πέρασε τους αμυντικούς βγήκε τετ α τετ με τον Διασσινό και έκανε το 3-1 στο 76′.

Ο Κέρι στο 79′ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο εν τέλη, η Ρόδος πήρε μια σημαντική νίκη εν όψη της συνέχειας. Σε παιχνίδι που εξ ορισμού ήταν ντέρμπι έδειξε πως έχει υψηλούς στόχους.

Διαιτησία: Κολορίζος Επ (Φθιώτιδας), – Βάμβακας Μιχαήλ (Αθηνών), – Μπακογιάννης Γεώργιος (Αθηνών)

Ρόδος: Μανώλης Σκύβαλος: Μανουσάκης, Νικολόπουλος (79′ Ζούνης), Τρόκα(66′ Πατσιαβούρας), Καψάλης, Γωνιωτάκης, Καρίκι, Λάσκαρης (57′ Αρκιλέσι), Δούμτσης, Μίσκου (66′ Τσουτσής), Κέρι, Μπαρμπαρούσης ( 80′ Ξεπαπαδάκης)

ΠΑΣ Κορίνθου: Άντριαν Μπαρμπολούσι: Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Μερκούρης ( 77′ Συρεγγέλας), Χαλάτσης, Δερμιτζάκης (54′ Ζαχαράκης), Παπούλης (83′ Παπανικολάου), Γεωργίου (83′ Τσέλιος), Νικολάου, Ροχάνος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments