Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δε συνάντησε δυσκολίες ο Ατρόμητος

Δε συνάντησε δυσκολίες ο Ατρόμητος

0
logo_news12
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ατρόμητος Διμυλιάς κέρδισε στο γήπεδο του με 4 – 0 τον Ήλιο Ιαλυσού και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 3 – 0. Η νεανική ομάδα του Ήλιου Ιαλυσού έκανε φιλότιμες προσπάθειες και έντεινε τις προσπάθειες της στην επανάληψη για να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, το παιχνίδι έγινε κάτω από βροχόπτωση γεγονός που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων.
Διαιτητές ήταν οι Δραγάτης, Λατσός και Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θυριάκης, Καρασάββας, Ν. Γεωργαντάς, Μαρουλάκης, Αλ. Γιορδαμνής, Στ. Καντίνος (57’ Γ. Καντίνος), Κ. Γεωργαντάς, Φλεβάρης, Τόππος (65’ Αρφαράς), Στ. Γιορδαμνής (60’ Καραμολέγκος), Πετράς
ΗΛΙΟΣ: Δ. Σπαχίου, Τοπάλ, Καραβόλιας, Κουρτάκης, Κόνιαρης, Κουμλελής, Ντέτσικας, Καρπαθάκης, Κ. Σπαχίου, Βλάχος, Πότσος (70’ Στάθης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments