Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δε σταματάει πουθενά ο ΟΦΙ!

Δε σταματάει πουθενά ο ΟΦΙ!

0
istrios
Dodekanisos

Την 6η συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο ΟΦ Ιστρίου, που επικράτησε 3-2 της Θύελλας Πυλώνας στο γήπεδο Κοσκινού και με το αποτέλεσμα αυτό αύξησε τη διαφορά του από το 2ο της βαθμολογίας στους 6 βαθμούς. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης  αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν «σαρωτικοί» στο πρώτο ημίχρονο όπου έφτασαν να προηγηθούν 3-0 στο ημίωρο της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε για το Ίστριο ο Πόλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 3ο λεπτό, ενώ τη «σκυτάλη» πήρε ο Κάππος, οποίος με δύο τέρματα στο 15΄ και το 30΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Για τη Θύελλα Πυλώνας μείωσε ο Καντιμοίρης στο 42΄.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι χωρίς να απειληθούν σοβαρά από τους αντιπάλους τους. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες της Θύελλας πίεσαν για να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος και τα κατάφεραν στο 90΄ με τον Αϊβάζη (3-2).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασημακόπουλος (Σάββενας, Καλκαβούρας οι βοηθοί).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΙ: Ανδριγιαννάκης, Κελέσογλου, Ζαμαντάκης (8΄ λ.τ Κανάκης), Αυγουστάκης, Χατζημιχάλης (51΄ Καρδούλιας), Δουδούμης, Αργυρού, Τριντάν, Πόλος, Σταματίου, Κάππος (86΄ λ.τ Σαρής)
ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΛΩΝΑΣ: Γαλανός, Αθανασάκης (64΄ Νικηταράς), Καντιμοίρης, Μαγκαφάκης, Βαλουξίδης, Αθανασάς (50΄ Μαγκαφάκης), Σάββα, Αθανασάκης, Χαμιτάι (11΄ Χαμιτάι), Μαγκαφάκης, Αϊβάζης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments