Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
Dodekanisos

Ακουσίλαος-Ορφέας 6-1
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε  ο Ακουσίλαος, που νίκησε με 6-1 στις Φάνες τον Ορφέα και πλησίασε την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε πέντε γκολ, ενώ από την άλλη ο Ορφέας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που έδωσαν στο ματς οι παίκτες του Ακουσίλαου και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Δελαπόρτας «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Ντίξον, ο οποίος με τρία τέρματα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (25’, 30’, 40’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.
Όπως ήταν λογικό, ο Ακουσίλαος έριξε «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, αφού ο Νέτσας στο 55’ σημείωσε το 6-0. Το γκολ της τιμής για τον Ορφέα πέτυχε ο Βολονάκης στο 80’.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσοπανάκη και των βοηθών του Τσαούση και Τσομπάνου.

Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Κορκίδας, Πομπού, Έλληνας (61’ Μπίλλης), Τριανταφύλλου, Ορφανίδης, Χατζηστρατής, Διακαναστάσης, Νέτσας, Ντίξον (46’ Λαπάκης), Δελαπόρτας (46’ Νίκας)
Ορφέας: Μπούζι, Λεβέντης, Ελευθερίου, Λιάνι, Προβιάς, Φλώρος, Βολονάκης, Τόσκα (56’ Πολυχρόνης), Ροδίτης, Χριστοφόρου, Αστυπαλίτης

Απόλλων Καλυθιών-Κλεόβουλος  3-1
Σε «τροχιά» τίτλου παρέμεινε ο Απόλλων Καλυθιών, μετά την εντός έδρας έδρας νίκη του επί του Κλεόβουλου με 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο να φτάσουν στην επικράτηση, καθώς προηγήθηκαν γρήγορα με 3-0, ενώ οι Λινδιακοί προσπάθησαν να αντιδράσουν από εκείνο το σημείο και έπειτα, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα πίεσε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 21ο λεπτό, με τον Δημητρά να εκμεταλλεύεται την έξοδο του Ναούμ και με πλασέ να «γράφει» το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα ήρθε τρία λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Αττιτή που έγινε κάτοχος της μπάλας μετά το σουτ του Γεωργαλλή που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κλεόβουλου.
Στο 56’ ο Φραντζής στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από τα καρέ του Ναούμ την έστειλε χωρίς να το θέλει στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας σαφές προβάδισμα για νίκη στον Απόλλωνα. Ο Κλεόβολος προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το όμορφο γκολ του Θεοδοσίου από το ύψος του πέναλτι στο 68’.
Διαιτήτευσε ο κ. Πλακογιάννης με βοηθούς τους κ. Τονίδη και Παπαβασιλείου.

Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Κίτσος, Μάκρας (69΄ Τσίττας), Κατσιδώνης, Στάθης, Δημητράς, Γεωργαλλής, Κεπέρης (75’ Παπαδόπουλος), Μουτσοντέμι (80’ Παπαγεωργίου), Μαυρομούστακος, Αττιτής
Κλεόβουλος: Ναούμ, Φραντζής, Θεοδοσίου, Λάμπης (46’ Σακκάς), Κανάκης (71’ Διάκουλας), Μωραίτης, Δανελλάκης, Ιωαννίδης (70’ Τσοπανάκης), Βασιλάκης, Γκίπι, Γεωργαλλής

Αστέρας Παστίδας-Διαγόρας Βατίου  3-2
Μεγάλη νίκη που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την αποφυγή του υποβιβασμού, πέτυχε  ο Αστέρας Παστίδας επί του Διαγόρα Βατίου με 3-2 και μείωσε τη διαφορά του από τις άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτόν. Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις συνεχείς εναλλαγές στο σκορ που θύμισε «θρίλερ», με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τον πολύ χρόνο που κράτησε καθυστερήσεις ο κ. Κυρίτσης.
Η ομάδα της Παστίδας είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγγελάκη που σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα του Αστέρα. Στο 25’ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με σουτ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι Βατενοί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Π. Γιαννακόπουλο (40’).
Μέχρι το 80ο λεπτό το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες του αγώνα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Αγγελάκης έβαλε και πάλι «μπροστά» τον Αστέρα με πλασέ, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και πάλι, καθώς στο 85’ ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2 με τον Ζουρούδη. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντωναράς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Διαγόρα και με δυνατό σουτ έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Παράπονα από τον κ. Κυρίτση έχουν οι άνθρωποι του Διαγόρα Βατίου (Διαμαντέας, Λαζός).

Αστέρας Παστίδας: Παπασάββας, Κιλιασίν, Χαριτάκης (83’ Σαββάκης), Αγγελάκης, Τσαφής, Καλαγρής, Μακρυδημήτρης, Καψαλάκης, Κώτσος, Αγγελάκης, Ραφτόπουλος (65’ Αντωναράς)
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Μέντος, Ζερβός, Αρφαράς, Ζωάννου, Αιντενίζ (71’ Γ. Γιαννακόπουλος), Ροδίτης (80’ Καρπαθάκης), Παπαδόπουλος, Πάνου, Ζουρούδης, Π. Γιαννακόπουλος (66’ Καλούδης)

Ευαγόρας-Εθνικός Αρχίπολης  0-1
Την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει επιβεβαίωσε ο Εθνικός Αρχίπολης, που πέρασε νικηφόρα από τους Αγίους Αποστόλους επικρατώντας με 1-0 του Ευαγόρα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου «σκαρφάλωσε» στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ευαγόρας παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική μακριά από το «τρίποντο» και χαμηλά στην κατάταξη.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο και δεν είχε να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει, αφού οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Στην επανάληψη πάντως και οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Θ. Λυριστής στο 53’ έπειτα από όμορφη προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια ο Ευαγόρας πίεσε για να ισοφαρίσει και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Αγγελόπουλο και Πααναγιώτου, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Κακάνη (Παπαγιαννίδης, Ωραιόπουλος).

Ευαγόρας: Δημητρίου, Κώστας (50’ Τσομάνι), Παναγιώτου, Τσιώνης, Ζωάννου, Αμοιρόπουλος, Οχτάρας, Αλαφάκης (65’ Π. Ζωάννου), Αγγελόπουλος, Αντωνούρης, Χατζηνικόλας
Εθνικός Αρχίπολης: Τόππος, Γιαννίκος, Παπανθύμου, Μπαιρακτάρης, Πάλλας (23’ λ.τ. Κουφαλάκης), Μπάρτζος, Θ. Λυριστής, Σ. Λυριστής (75’ Φλεβάρης), Τσακίρης, Κουρέτας, Πλαγγέντης

Φοίβος-Δόξα Ψίνθου  1-1
Έναν πολύτιμο βαθμό που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, «τσίμπησε» η Δόξα Ψίνθου  στην Κρεμαστή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Φοίβο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι, στον πάγκο τους τον Χρήστο Βελή, ο οποίος έκανε θετικό ντεμπούτο αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Βλασόπουλο. Ο Φοίβος ήταν φανερό ότι επηρεάστηκε από την αποβολή του Καρύδη στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει την κορυφή.
Το ματς ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και επιθετικά, ώστε να φτάσουν στο γκολ. Αυτή που το κατάφερε πρώτη ήταν η Δόξα στο 37’ με το δυνατό σουτ του Στάππα. Η αντίδραση του Φοίβου ήρθε στην τελευταία φάση του πρώτο ημιχρόνου, με το εντυπωσιακό χτύπημα κόρνερ του Σάββενα που κατέληξε στα δίχτυα του Χρυσανθή.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που φάνηκαν περισσότερο απειλητικοί. Σε αυτό συνέβαλλε και η αποβολή του Καρύδη στο 69’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που υποχρέωσε τον Φοίβο να κοιτάξει πρωτίστως πως θα διαφυλάξει τα νώτα του.
Καλή η διαιτησία του κ. Κατσιδώνη και των βοηθών του κ. Φραγκιαδάκη και Κασιώτη.

Φοίβος Κρεμαστής: Στεργιαννάκης, Ντόστι, Καρύδης, Χαρικιόπουλος, Σάββενας, Βασιλείου (46’ Στρατής), Δημητρόπουλος, Μπιλιάς (80’ Μπούτσκα), Σ. Ορφανίδης, Π. Δράκος, Λ. Δράκος
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος, Φράγκος , Φυλακούρης, Τσούλλος, Καρίκης (65’ Μπατέστας), Ορφανός, Στάππας, Αλιάι (80’ Καραγιάννης), Τσίπα (75΄Τσοπάνογλου), Νικολός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments