Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα DALI ART BISTRO

DALI ART BISTRO

0
Dodekanisos

Μετά από μια πολυετή, επιτυχημένη παρουσία σε Cavotango, Cavo Italianο και Πεζούλι, άλλη μια έμπνευση του ομίλου Χατζηβαλσαμη ήρθε να ταράξει τα νερά… Dali!
Ήρθε για να μείνει!

Μία ολοκαίνουρια πρόταση στη διασκέδαση της Ρόδου ήρθε να ταράξει τα νερά ! Ένας εμπνευσμένος all day χώρος τον οποίο έχετε πολλούς λόγους για να ξεχωρίσετε. Μία νέα άφιξη έρχεται να δώσει φρέσκο αέρα αλλά και ποιότητα στην περιοχή. Ένας χώρος με κορνίζα το απέραντο γαλάζιο της Ακτής Μιαούλη, είναι έτοιμος να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές από το ξεκίνημα της μέρας σας μέχρι και το τελείωμα της!

Γράφει η Νατάσσα Κούλλαρου

Η προσεγμένη διακόσμηση και η φιλική εξυπηρέτηση θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα από τα πρώτα κιόλας λεπτά! O Άκης Χουντούρ, maître του Dali, μας ξεναγεί στα άδυτά του νέου Hot Spot της πόλης!
Η διακόσμηση του Dali, ονομασία εμπνευσμένη από το όνομα και τα έργα του γνωστού καλλιτέχνη Salvador Dali, είναι απολύτως ταιριαστή και δίχως περιττές επιτηδεύσεις, επιμελημένη από την κα Νιλάη Ντουρουκανλή. Η παρουσία του Chef κ. Γιάννη Αναστασιάδη στην κουζίνα δημιουργεί έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό οπτικής και γευστικής απόλαυσης.
Τι θα βρείτε στον κατάλογο; Στο Dali μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα θρεπτικό πρωινό με ψωμί με Ζέα ή να δοκιμάσετε τα ξεχωριστά Brunch πιάτα όπως το Croque-Madame, γαλλικό τοστ με βραστό χοιρομέρι, τυρί και τηγανιτό αυγό.

Ο maitre Άκης Χουντούρ μας ξεναγεί στα …άδυτα του Dali

Όταν το σκηνικό αλλάζει…
Από τη 1 το μεσημέρι το σκηνικό αλλάζει και το πρωινό διαδέχεται μια all day κάρτα με μεγάλη ποικιλία σε fingerfood και tapas που συνδυάζονται εξαιρετικά με κρασί και μπύρα.
Δύο ειδών club sandwiches, με κοτόπουλο και σολομό, που έρχονται σε μια πιατέλα γεμάτη με deluxe πατάτες . Δροσερές και κάπως «πειραγμένες» σαλάτες, όπως αυτή με την ψητή γλυκοκολοκύθα και το pro-sciutto ή την περίφημη Ethnic σαλάτα με noodles, κοτόπουλο, κινέζικο λάχανο και μαυροσίσαμο. Μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης και τα εξαιρετικά BBQ Tapas, όπως το πιάτο με το κοτόπουλο Tandoori ή το πιάτο με τα χοιρινά Escalops μαριναρισμένα σε Jack Daniels.


Για όλες τις ώρες…

Όλα τα παραπάνω, μαζί με μια σειρά από εξαιρετικά επιδόρπια, δημιουργίες του ζαχαροπλάστη Λάζαρου Πάχου, με τη σφαίρα σοκολάτας να προκαλεί έναν γευστικό οργασμό, αναδεικνύουν το Dali σε ένα τέλειο στέκι για ένα διάλειμμα από τις υπο-χρεώσεις της ημέρας, ένα ελαφρύ γεύμα αμέσως μετά τη δουλειά ή τον απόλυτο προορισμό για τη νυχτερινή σας διασκέδαση!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments