Αρχική Αθλητικά νέα Χτύπησε το «κακό» στην ρίζα του

Χτύπησε το «κακό» στην ρίζα του

0
Dodekanisos

Σε μια ενέργεια, που πολλοί θα νομίσουν ότι ξεφεύγει από τα καθήκοντα του προπονητή, προχώρησε ο νεαρός διπλωματούχος προπονητής UEFA A΄ Δημήτρης Γκάιδας.

Ουσιαστικά χτύπησε το «κακό» στην ρίζα του, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά που καθοδηγεί και διαπαιδαγωγεί μέσα και έξω από τα γήπεδα, να καταφέρουν να λειτουργήσουν με τις δικές του ιδέες γιατί εκείνος θα απολογηθεί και όχι οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι σε πάρα πολλές των περιπτώσεων ενεργούν έξω και μακριά από τον ρόλο που έχουν ως γονείς, αφού δεν είναι προπονητές παρά μόνο της εξέδρας!

Το μήνυμα απλό και κατανοητό για την ομάδα του, την ακαδημία του Α.Σ. Ρόδος στην οποία εργάζεται, το οποίο έγινε δεχτό από τους  «γονείς – φιλάθλους – προπονητές» που δίνουν το παρών στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Το μήνυμα τυπώθηκε σε φανελάκια, τα οποία θα τα φορούν όλοι οι γονείς, ενώ ο ίδιος αναφέρει τα εξής για την καινοτομία στην ομάδα του.

«Η ακαδημία μας πρεσβεύει και προωθεί  τον σεβασμό και το δίκαιο παιχνίδι προς όλα τα παιδιά-αθλητές. Αρωγοί- Στυλοβάτες στην προσπάθεια αυτή είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών. Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία φιλάθλων που θα ενεργούν με γνώμονα τα αθλητικά ιδεώδη και κύριο στόχο την εξάλειψη όλων των μορφών βίας από τον αθλητισμό. Νους υγιής εν σώματι υγιεί…”

Προπονητής Ποδοσφαίρου – Προπονητής φυσικής κατάστασης

Κάτοχος διπλώματος uefa A

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments