Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χριστοφής: «Ο Παπαδόπουλος απολύθηκε στο ημίχρονο»

Χριστοφής: «Ο Παπαδόπουλος απολύθηκε στο ημίχρονο»

0
Dodekanisos

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής Στέργος Γαϊτάνος ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του αντιμίλησε στο ημίχρονο

«Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν παραιτήθηκε. Απολύθηκε στο ημίχρονο!»
Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο του ΑΕΡΑ ιατρό Χρήστο Χριστοφή και έγινε προς το news12 όταν επικοινωνήσαμε μαζί του προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις με αφορμή το παιχνίδι στο Βάτι με τον τοπικό Διαγόρα.

Ο κ. Χριστοφής μας τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο προπονητής απολύθηκε από εμένα και τους δυο αντιπροέδρους στο ημίχρονο. Μπήκα στα αποδυτήρια προκειμένου να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν απαράδεκτη. Αντιμίλησε ο ποδοσφαιριστής Γαϊτάνος ο οποίος επίσης αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα μας. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή. Δεν παραιτήθηκε αλλά απολύθηκε. Και οι δυο από το ημίχρονο αποτελούν παρελθόν για τον ΑΕΡΑ. Θέλω επίσης να προσθέσω τα εξής. Ο στόχος της ομάδας που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε. Πλέον είναι καιρός να παίξουν και τα μικρά παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments