Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Χορός, η ποίηση του σώματος (pics)

Χορός, η ποίηση του σώματος (pics)

0
Dodekanisos

Φωτορεπορτάζ & video: nnanev.com

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση με την επωνυμία «Χορός, η ποίηση του σώματος» παρουσίασαν στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου η Σταυρούλα Γεωργοπαπαδάκου και η ομάδα χορού «DUENDE» σε συνεργασία με την σχολή χορού «Έλλη Παρασκευά».

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χορού και παρουσιάστηκαν χορογραφίες Flamenco, κλασικού Ισπανικού χορού, Αργεντίνικου tango, Ελεύθερης έκφρασης και αυτοσχεδιασμού, σε συνδυασμό με ποιητικά και λογοτεχνικά κείμενα Ελλήνων και Ισπανών λογοτεχνών (Κ. Καβάφης, Ν. Θέμελης, Calderon De La Barca, FG Lorca ΚΑ).

Χόρεψαν οι ακόλουθοι:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ Flamenco – Tango, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ Flamenco, ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑIΔΗΣ Tango. Συμμετέχει η ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ “DUENDE” : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΝΑΚΗ, ΑΝΘΗ ΒΡΑΤΣΑΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ, ΧΑΡΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΥΤΣΚΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΟΣ. ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ.

-Η παράσταση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments