Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χολωμένοι με τη στάση του Πολυβώτη

Χολωμένοι με τη στάση του Πολυβώτη

0
Dodekanisos

Η αποστολή της Αναγέννησης περίμενε καλύτερη αντιμετώπιση σχετικά με το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το μεταξύ τους παιχνίδι την Πέμπτη

Ιδιαίτερα χολωμένοι από την στάση που κράτησε ο Πολυβώτης, ο οποίος δεν συναίνεσε να πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους παιχνίδι την Πέμπτη, είναι οι υπεύθυνοι της Αναγέννησης Έμπωνα και ιδιαίτερα τα μέλη της αποστολής που βρίσκεται στη Νίσυρο από την περασμένη Δευτέρα. Ως γνωστών, το παιχνίδι πήρε οριστική αναβολή μιας και δεν κατέστη δυνατό να μεταβούν οι διαιτητές στο νησί και έτσι η Αναγέννηση θα επιστρέψει στη Ρόδο την Πέμπτη (καιρού επιτρέποντος) άπραγη έχοντας υποστεί ταλαιπωρία, κάνοντας μάλιστα και αρκετά έξοδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πολυβώτης προέβαλλε σαν δικαιολογία να μην παίξει την Πέμπτη, ότι κάποιοι από τους παίκτες του δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δεδομένου ότι δουλεύουν. Η αιτιολογία αυτή δεν φαίνεται να έπεισε απόλυτα τους ανθρώπους της Αναγέννησης που θεωρούν ότι οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να σεβαστούν τον αποκλεισμό τους στο νησί και τα έξοδα “κατεβαίνοντας” να αγωνιστούν και …γλιτώνοντας τους από ένα ακόμα ταξίδι στη Νίσυρο.

Η αποστολή της ροδίτικης ομάδας αναχώρησε με δική της θέληση την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, μιας και αποφασίστηκε οι παίκτες να μεταβούν στο ξενοδοχείο και να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα που είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει την περασμένη Τρίτη. Για κακή τους τύχη όμως, οι διαιτητές που θα ταξίδευαν την Τρίτη το πρωί με το καταμαράν “Σπανός”, δεν μπόρεσαν να μεταβούν λόγω του απαγορευτικού. Έτσι η Αναγέννηση έμεινε αμανάτι στη Νίσυρο. Ο Πολυβώτης πρότεινε στην Αναγέννηση να γίνει ο αγώνας την Τετάρτη με διαιτητή τον Φασουλάρη και δυο απλούς φιλάθλους (έστω και παράγοντες της αντιπάλου ομάδας), κάτι που δεν έγινε αποδεκτό όμως από την Αναγέννηση, αφενός γιατί με τον σύλλογο είναι ένας συνοδός μόνο και αφετέρου επειδή η λύση αυτή δεν εξασφάλιζει την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του αγώνα.

Πλέον, τον λόγο έχει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΔ προκειμένου να βρει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments