Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Χαστούκι DeSantis στον Biden, κατέθεσε την εντολή κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού!

Χαστούκι DeSantis στον Biden, κατέθεσε την εντολή κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού!

0
Dodekanisos

Υλοποίησε την υπόσχεση του ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis και προχώρησε στην κατάθεση εκτελεστικής εντολής κατά των «διαβατηριών εμβολιασμών» που προωθούνται από την κυβέρνηση Biden. Ο DeSantis γράφει, «η απαίτηση των λεγόμενων διαβατηρίων εμβολίων για συμμετοχή στην καθημερινή ζωή – όπως tην παρακολούθηση αθλητικής εκδήλωσης, την είσοδο σε ένα εστιατόριο ή τη μετάβαση σε κινηματογράφο θα δημιουργήσει δύο κατηγορίες πολιτών με βάση τους εμβολιασμούς» και πρόσθεσε:
«Είναι απαραίτητο να προστατευθούν τα θεμελιώδη δικαιώματα και η ελεύθερη ροή του εμπορίου στην πολιτεία». Η εκτελεστική εντολή δηλώνει ότι «Κανένας κυβερνητικός φορέας της Φλόριντα, ή οι υποδιαιρέσεις του, οι πράκτορες ή οι εκχωρητές του, δεν επιτρέπεται να εκδίδουν διαβατήρια εμβολίων, δελτία εμβολίου ή άλλη τυποποιημένη τεκμηρίωση με σκοπό την πιστοποίηση της κατάστασης εμβολιασμού».
Ο DeSantis συνέχισε:
«Απαγορεύεται στις επιχειρήσεις της Φλόριντα να απαιτούν από τους πελάτες τους να παρέχουν οποιαδήποτε τεκμηρίωση που πιστοποιεί τον εμβολιασμό για να αποκτήσουν πρόσβαση, είσοδο ή υπηρεσία στην επιχείρηση. Όλοι οι εκτελεστικοί οργανισμοί υπό την καθοδήγησή μου θα εργαστούν για να διασφαλίσουν ότι οι επιχειρήσεις θα συμμορφωθούν με αυτήν την εντολή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments