Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάσταλης: «Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα και ότι δεν πήγε καλά θα το...

Χάσταλης: «Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα και ότι δεν πήγε καλά θα το καλύψουμε στην πορεία»

0
Dodekanisos

Μια εβδομάδα περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορία της Δωδεκανήσου ο προπονητής της ομάδας του Άρη Αρχαγγέλου μας είπε λίγα λόγια σχετικά με την προετοιμασία αλλά και τους στόχους της ομάδα του.

– Ποιους στόχους έχετε θέσει στον Άρη ?

«Η ομάδα συνεχίζει με ένα περσινό πλάνο που είχε, να απαρτίζεται κυρίως από ντόπιους που να είναι ταυτόχρονα ανταγωνιστικοί και να μπορεί να έχει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το 80% του ρόστερ είναι παιδία από το χωρίο και αν δεν είναι από εδώ έχουν στενές σχέσεις με αυτό. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας και θέλουμε να βγάζουμε όσο των δυνατών περισσότερη υγεία γίνεται. »

– Πως είδατε την προετοιμασία?

– «Είχαμε προβλήματα επειδή έλειπαν κάποια παιδιά λόγω δουλείας. Σε γενικές γραμμές πήγε πολύ καλά είμαι ευχαριστημένος από το πως κύλησε. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα και ότι δεν πήγε καλά πιστεύω ότι θα το καλύψουμε στην πορεία.»

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου και η ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου θα ταξιδέψει στην Κάρπαθο για να αγωνιστεί με τον Ποσειδώνα.

– Τι περιμένετε να βρείτε εκεί? Ανέκαθεν ήταν σκληρή έδρα η Κάρπαθος.

– «Σίγουρα, το να παίξεις πρώτο παιχνίδι στην Κάρπαθο είναι πάντα δύσκολο. Είναι μια ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, που τον ξέρουν όλοι γιατί αγωνίζονται τα ίδια παιδία χρόνια. Έχουν ενθουσιασμό γιατί θα παίξουν στην έδρα τους οπότε θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments