Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χρυσόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναργειακό είναι ιδανική ευκαιρία για μια νέα...

Χρυσόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναργειακό είναι ιδανική ευκαιρία για μια νέα εκκίνηση! »

0
xrisopoulos dimitris
Dodekanisos

Αν και έδειξε καλά στοιχεία στην Σύρο η ομάδα του ηττήθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με ποιοτικό ρόστερ, με θέληση και όρεξη για δουλεία η ομάδα του ΑΕΡΑ θα διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε η ήττα είναι ο προάγγελός της επιτυχίας!

– Ποιοι είναι οι στόχοι του ΑΕΡΑ για φέτος ?

– «Θέλουμε μια γρήγορη μετάβαση από το τοπικό στην Γ’ Εθνική. Να κάνουμε μια καλή πορεία και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την κατηγορία!»

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του ηττήθηκε στην Σύρο με 1-0, σκορ που δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα διότι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του έχοντας και τις περισσότερες τελικές στην εστία.

– Πως βλέπετε το πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Ελλάς Σύρου?

– «Μας προβλημάτισε η εικόνα μετά το γκολ. Δεν είχαμε ηρεμία και συγκέντρωση.. Επιδιώκουμε να έχουμε μια σταθερή εικόνα, να χτίσουμε πάνω σε αυτή την ήττα και αυτό το παιχνίδι να ήταν μια κακή παρένθεση!»

Την Κυριακή 17/09 η ομάδα του ΑΕΡΑ θα υποδεχθεί τον Παναργειακό στο σπίτι της, στα Αφάντου, για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Να θυμίσουμε πως τελευταία φορά που αγωνίστηκε η ομάδα σε εθνική κατηγορία ήταν την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 που έπαιζε στην Δ’ Εθνική.

«Το παιχνίδι αυτό είναι ιδανική ευκαιρία για μια νέα εκκίνηση με έναν δυνατό αντίπαλο που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments