Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Χ» στα Κοσκινού!

«Χ» στα Κοσκινού!

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Διγενής και Κλεάνθης με 1-1 σ’ ένα ματς που όσο πήγαινε… φαινόταν πως δεν θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από το «Χ».

Πολύ καλή εμφάνιση από του φιλοξενούμενους στο πρώτο 45λεπτο. Το σκορ μάλιστα άνοιξαν οι ίδιοι , στο 14′ με τον Ευγενικό να σκοράρει ακόμη μία φορά για το 0-1. Η υπεροχή συνεχίστηκε για τον Κλεάνθη, με τον Διγενή να έχει να θυμάται μόνο μία καλή ευκαιρία, στο 36′ ο Γουλβανίδης σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πιο πάνω από την εστία.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, ο Νίκα στο 48′ σούταρε από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Διγενής πάταγε πολύ καλύτερα σε αυτό το ημίχρονο, όμως αρκέστηκε στην ισοπαλία. Να τονιστεί ότι ο Ευγενικός στο 84′ έφθασε και σε δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Οι συνθέσεις:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Μανώλαγκας, Μοσκιού, Κώτης, Μαΐλής, Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας, Γιουλβανίδης, Πατσιαούρας (84’ Ζαχαρίας), Κετσές (93’ Κυπριώτης), Διακάκης, Νίκας
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Σιεχ, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (67’ Καβουκλής), Μπερετούλης, Μπαούρης (90’ Χαριτάκης), Βουτσινάς (88’ Πελέκης), Ευγενικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments