Αρχική Ροδίων Άθλησις Camp Volley στο Ροδίων

Camp Volley στο Ροδίων

0
camp volei
Dodekanisos

Μπορεί η νέα χρονιά στην Α2 να είναι κάτι καινούργιο για το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και με μεγάλες απαιτήσεις, αλλά ο σωστός σχεδιασμός ξεκινάει πάντα από την βάση για να μπορείς να βλέπεις με αισιοδοξία, όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.
Για τον λόγο αυτό, ξεκινάει μια προσπάθεια για την ανάδειξη των επόμενων αθλητών που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Οι νεαροί αθλητές ηλικιών 11-17 ετών θα έχουν την ευκαιρία, την εβδομάδα 21-26 Ιουλίου να λάβουν μέρος στο προπονητικό CAMP VOLLEY, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του σωματείου.
Το Camp θα δώσει την δυνατότητα σε νέους αθλητές να αγαπήσουν το άθλημα, αλλά και σε αυτούς που έχουν κάποια εμπειρία, να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προπονηθούν πάνω στις αδυναμίες τους υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις των προπονητών Νίκου Μακρή, Κυριάκου Μαυράκη και Μανώλη Κοκολάκη.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αγόρια ανεξαρτήτως ηλικίας και αγωνιστικής εμπειρίας σε οποιαδήποτε ομάδα. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν μία ευχάριστη εβδομάδα απασχόλησης με το αγαπημένο τους άθλημα, δημιουργώντας νέες παρέες και στο τέλος να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς καθώς και να λάβουν αναμνηστικά T-shirts και μπάλες.
Τέλος, κατά την διάρκεια των προπονήσεων των παιδιών θα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να γεμίζουν δημιουργικά τον χρόνο τους λαμβάνοντας μέρος εντελώς δωρεάν στα τμήματα ομαδικών αθλημάτων του Ροδίων άθλησις (Zumba-Pilates-Fight Bo-Crossfit).

Περισσότερες πληροφορίες στο 2241001400 (εσωτ. 8) καθημερινά 14.00-22.00.

Εκ της διοικήσεως του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments